koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

10 tips om op gewicht te blijven

Dankzij mijn gewichtsverlies help ik nu anderen hun “ideale gewicht” te behalen met alle voordelen die dat met zich meegeeft. De reden waarom ik dit schrijf is heel erg simpel. Te vaak merk ik dat mensen al jarenlang van het ene dieet naar het andere dieet stappen om hun streefgewicht te behalen. De meesten die dit lezen zijn dus al jaren aan het jojoën. Ze blijven jaren achter elkaar investeren in nieuwe boeken, cursussen, methodes, pillen en shakes om er maar steeds achter te komen “dat het niet werkt”. Geloof me, afvallen en vasthouden is helemaal niet moeilijk, mits je exact weet welke stappen je moet doorlopen om succesvol te zijn (en natuurlijk moet je niet vergeten dat je elke dag opnieuw hier aan kunt beginnen). Ik ga je dus niet vertellen, dat je simpelweg door het volgen van een weekmenu en zonder sporten 5 kilo afvalt in één week, maar diep van binnen weet je dat eigenlijk ook wel.

Op gewicht blijven na een dieet

In deze blog ga ik niet zozeer verder in op de verschillende diëten, maar meer op de fase nadat je bent afgevallen. Veel mensen willen weten; hoe kan ik op gewicht blijven nadat ik kilo’s kwijt ben geraakt? Ik wil niet dat ik direct weer aankom. In de 10 tips hieronder geef ik je enkele hele concrete adviezen:

1. Eet gezond

Gezonde voeding moet voldoende zijn en volwaardig zijn. Voldoende betekent dat je net genoeg eet, zonder dat je lichaam de stofwisseling verlaagt. Volwaardig betekent dat je rekening houdt met de juiste verhouding van voedingsstoffen, dus koolhydraten, eiwitten, vetten, mineralen en vitamines.

2. Meer bewegen

Bewegen is cruciaal om je stofwisseling omhoog te krijgen, waardoor je ook in rust meer vet gaat verbranden. Beweeg dagelijks 40 tot 60 minuten. Denk ook eens aan stevig wandelen of fietsen. Neem iets waar je plezier uit haalt.

3. Regelmatig eten

Regelmatig is cruciaal om effectief af te vallen. Sla nooit een maaltijd over en begin de dag met een goed ontbijt.

4. Drink voldoende

Je lichaam bestaat uit meer dan 60% water. Omdat je nu je lichaam meer aanspoort om te gaan verbranden, wil je lichaam af van alle afvalstoffen. Drink dus voldoende water.

5. Geniet van eten

Ontdek weer nieuwe producten. Geef je smaakpupillen weer eens iets anders. Hoe vaker je dit toepast, des te gemakkelijker wordt het om aan de nieuwe smaak te wennen. Een groot voordeel is dat je “vette en suikerrijke” producten steeds minder gaat waarderen.

6. Doelstelling formuleren

Een goed geformuleerd doel is cruciaal bij je weg naar succes. Beschrijf wat je wel wil en niet wat je niet wil.

7. Doorzetten

Als je je doelstelling goed geformuleerd hebt, dan kun je deze ook regelmatig nalezen. Als je dit dagelijks doet, dan wordt het doorzetten een kinderspel. Bedenk ook dat één slechte dag geen kwaad kan. Je hebt nog 364 dagen in het jaar over.

8. Slaap

Goede nachtrust is essentieel voor het afvallen. Je lichaam is 24 uur per dag bezig met de stofwisseling en wil graag ook wat rust. Als je je lichaam dat geeft, dan wordt het afvallen een eitje.

9. Meten is weten

Hoe kun je het beste je vorderingen meten? De beste manieren hiervoor is “wat zegt je gevoel”, de taillemeting en vetmeting. Probeer de weegschaal te vermijden.

10. Beloon jezelf

Geef je zelf af en toe een schouderklopje. Ga er eens uit met vrienden/ vriendinnen. Koop af en toe wat leuks voor jezelf. Je hebt het verdiend! Je bent bezig met je nieuwe jij te vormen!