koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Over ons

Wij vinden het leuk dat je vandaagafvallen.nl bezoek. Je bent hier op deze site niet zomaar: waarschijnlijk ben je geïnteresseerd hoe je overtollige kilo’s kunt kwijtraken. Ging het allemaal maar zo makkelijk. Als je van je overgewicht af wil komen moet je niet alleen willen doen maar ook willen laten. En met het woordje willen beginnen we, want als je het echt wil dan zal het je ook zeker lukken. Er zijn vandaag de dag verschillende mogelijkheden om af te slanken. Je kunt het op de snelle manier doen, maar je kan er ook voor kiezen een langer termijn proces van te maken. Je kan gelijk grijpen naar het beste, populairste of succesvolst afvalproduct, of je kan eerst bij jezelf afvragen waarom je eet (mentale aspecten). Het feit dat je overgewicht hebt wilt nog niet zeggen dat je er voor gekozen hebt. Het kan zomaar zijn dat je een stress-eter of een emotie-eter bent (of dat je last hebt van een eetstoornis). Op vandaagafvallen.nl hebben we het niet meer over een probleem, maar over een uitdaging. Ons team wil samen met jouw de uitdaging aangaan om er voor te zorgen dat jij in de toekomst op je streefgewicht komt en erop blijft.

Team vandaagafvallen.nl

Wij vertellen je wat overgewicht is, hoe je er mogelijk aan komt, wat de gevaren zijn van overgewicht en hoe je er vanaf kunt komen. Tevens vind je op deze site persoonlijke aanraders van producten en diëten om het afslankproces te bevorderen en versnellen. Nu blijft het belangrijkste van afslanken altijd nog beweging, dus mocht je willen afvallen begin dan gelijk met meer sporten. Je BMI geeft een goed inzicht over hoe gezond of minder gezond je eigen lichaam is. We plaatsen regelmatig blogs waarvan we denken dat je er iets aan kan hebben. En voor diegene die ook nog van lekker eten houden plaatst onze voedingsdeskundige maandelijks recepten die ook nog eens gezond zijn. Hieronder kun je direct ons team bekijken:

Wat doen wij?

 1. Beweging en training: Bewegen is essentieel om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Voldoende bewegen zorgt voor een gezond, fit en vitaal lichaam. In dit programma laten we u kennis maken met een aantal vormen van bewegen en zullen we uitgebreid stilstaan bij de effecten. We gaan samen onderzoeken hoe voldoende bewegen ingepast kan worden in uw huidige leven.
 2. Voeding & advies: Een gezond voedingspatroon is één van de grondbeginselen voor een gezonde leefstijl en dus voor een gezond gewicht. Door een aantal essentiële aanpassingen in het huidige voedingspatroon kunnen spectaculaire resultaten worden geboekt. Let op, het gaat hier niet om een tijdelijk dieet maar om een aanpassing die aansluit bij de manier waarop u leeft!
 3. Mindset & coaching: Wij zijn er van overtuigd dat het proces naar een gezond gewicht voor iedereen anders is. Daarnaast vinden wij dat de veranderingen die doorgevoerd worden, moeten ontstaan vanuit de eigen motivatie en niet moeten worden opgelegd. Wij zullen hierin ondersteunen zodat we samen kunnen gaan zoeken naar oplossingen die zorgen voor een resultaat voor het leven!

Kantoor vandaagafvallen.nl
Adres: Dokter van Deenweg 162
Postcode: 8025BM, Zwolle, Nederland
Email: info@vandaagafvallen.nl


Beroepsvereniging gewichtsconsulenten
De BGN-gewichtsconsulent is speciaal opgeleid om gezonde mensen met gewichtsproblemen te begeleiden. Daarbij spelen motivering en voedings- en bewegingsvoorlichting een grote rol. De BGN-gewichtsconsulent is geen diëtist: indien uw overgewicht een medische of psychische oorzaak heeft, of als er sprake is van extreem overgewicht, zal de BGN-gewichtsconsulent u doorverwijzen naar een psycholoog of psychiater. Heb je behoefte aan professionele begeleiding dan kun je bij de organisatie terecht.