koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Diëten Vergelijken

Als u iemand bent die af wilt vallen om gezondheidsredenen, en uw ideale gewicht ook te behouden, dan moet u beseffen dat een dieet misschien wel een goede manier is om het gewicht kwijt te raken, maar dat u daarna wel een goede manier moet vinden om het gewicht er ook echt af te houden. In veel gevallen zult u uw leefpatroon geheel moeten veranderen om te zorgen dat u uw gewicht behoudt, en dit kan erg moeilijk zijn. De sleutel naar een goed dieet is niet alleen een manier vinden die u helpt bij het afvallen, maar eentje die ook uw honger en trek in tevredenheid stelt. Op deze manier bent u niet alleen gelukkiger, maar is de kans ook kleiner dat u terugvalt in oude gewoonten. Een goede manier om te voorkomen dat u honger krijgt, is door te bewegen en tegelijkertijd veel water te drinken. Lichaamsbeweging onderdrukt uw eetlust. In de tabel hieronder vind je enkele populaire diëten die je kunt vergelijken:

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Beweging is onmisbaar tijdens het afvallen

Als u genoeg beweegt, dan zult u minder snel honger krijgen. Sommige mensen eten meer bij het bewegen omdat zij de behoefte aan water verwarren met een behoefte aan voedsel. Als u deze fout uit de weg gaat, dan zult u daar geen last van hebben. Het enige wat u hoeft te doen is te zorgen dat u genoeg drinkt. Drink water voor, tijdens en na het eten. Als u een lekker glas ijskoud water drinkt, dan kunt u zelfs tot 64 calorieën verbranden zonder er ook maar iets anders voor te doen. Als u koud water drinkt, dan moet uw lichaam werken om de lichaamstemperatuur weer omhoog te brengen. Water is daarom erg belangrijk in een dieet. En nu het daadwerkelijke dieet gedeelte. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die u erg lekker vind, en het zal niet makkelijk zijn om deze los te laten. Daarom is het geen goed idee om van het een op het andere moment uw huidige voedingspatroon om te gooien. Als u dat doet, dan is de kans groter dat u terugzakt in oude gewoonten.

Gezonde diëten overwegen

Probeer het eten waar u zo van houdt te vervangen door een gezonder equivalent. Houdt u van zoetigheid? Probeer dan als u trek heeft in snoep of koek, in plaats daarvan te grijpen naar een stuk fruit. Er zijn veel verschillende soorten fruit, en velen hiervan zijn lekker zoet. Ze bevatten veel natuurlijke suikers, maar ook veel vezels. Deze helpen bij het ‘schoonspoelen’ van uw systeem. Daarbij bevat fruit essentiële vitaminen en mineralen die uw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Er zijn ontzettend veel soorten fruit, dus geeft het niet op als u de eerste soort die u probeert, niet lekker vind. Als u dit een tijdje probeert en u kunt nog steeds geen vervanger vinden voor uw lievelingseten, sta uzelf dan toe om af en toe wat van uw lievelingseten te nemen. Ga alleen niet te ver. Blijf bewegen en zoek vervangers voor uw favoriete etenswaren, en u zult snel gaan afvallen en het gewicht er ook echt af houden.

Verschillende methodes om snel af te vallen

Bent u op zoek naar een methode die direct resultaten biedt? Er is een manier om snel af te vallen, maar het is niet gemakkelijk. Sterker nog, er zijn verschillende methoden, maar deze methode kan u helpen om met gemak tot wel 25 kilo af te vallen. Een van die succesvolle methoden heet ‘Keto revolutie’, en er wordt beweerd dat u met deze methode per dag wel wat kunt afvallen. Het maakt gebruik van het verschuiven van calorieën, en maakt het gemakkelijk voor u om toe te passen

Het verschuiven van calorieën wordt toegepast om te voorkomen dat uw metabolisme vertraagt. Uw metabolisme vertraagt wanneer het went aan uw eetgewoonten. Dit is hoe uw lichaam voorkomt dat u verhongert. Over het algemeen bestaan er veel diëten waarbij u minder calorieën, koolhydraten, vet etc moet eten terwijl u veel beweegt. Het probleem bij deze methoden is dat u in de eerste instantie wel meer calorieën verbrandt, maar dat uw metabolisme uiteindelijk vertraagt, of zelfs helemaal tot een halt komt. Het gevolg hiervan is dat u, als u een keertje uzelf te buiten gaat, meteen weer aankomt. Dit komt doordat uw metabolisme de extra calorieën dan niet verbrandt, omdat het simpelweg te langzaam is geworden. Het is van belang dat u uw metabolisme op gang houdt om te zorgen dat het vet weg blijft. Kies dus zorgvuldig een goed plan om snel af te vallen.

Let op de calorieën

Bij een calorie-verschuivings plan, verandert u telkens wat u eet. Soms is er geen limiet gebonden aan hoeveel u eet, als u maar zorgt dat u elke dag iets anders eet. Geloof het of niet, maar u zult snel af vallen. In de meeste gevallen moet u bij een dieet als deze, vier keer of vaker eten per dag, omdat het bewezen is dat het eten van kleinere hoeveelheden verspreid over de dag helpt bij het verminderen van de hoeveelheid calorieën die omgezet worden in vet. Het is zelfs bewezen dat uw lichaam meer calorieën in vet verandert wanneer u probeert te hongeren dan wanneer u wat meer eet. Uw spiermassa neemt ook enorm af als u verhongert. Is het niet geweldig om een dieet te volgen waarbij u wat meer mag eten, in plaats van dat u uw maag moet voelen knorren?

Als u een dergelijke methode wilt gebruiken, dan is het een goed idee om met uw arts te overleggen wanneer u het beste kunt stoppen met afvallen, en wanneer u dan een bepaalde balans moet vinden om uw ideale gewicht te behouden. Er zijn een aantal plannen die u helpen bij het beslissen wat u kunt eten en hoeveel. U kunt beter eerst wat onderzoek plegen voordat u een keuze maakt tussen alle verschillende methoden, zodat u de methode kunt vinden die het beste bij u past.