koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Snelste dieet

Snel afvallen verliezen is niet zo moeilijk als het lijkt. Hieronder is een veilige en effectieve manier om binnen een paar dagen een flink aantal kilo’s te verliezen. Het enige wat u hoeft te doen is een paar van de beste, meest efficiënte dieet, lichaamsbeweging en gewichtsverlies technieken te combineren op een synergetische manier die uw lichaam dwingt te om het vet te verbranden en snel af te vallen. De werking van de methode is bewezen, dus het is het zeker waard om het een keer te proberen. Het is echter zeer moeilijk – zo niet geheel onmogelijk – voor de gemiddelde persoon om bijvoorbeeld 10 kilo in een dag of drie te verliezen. Zeker, professionele boksers en andere atleten doen het zo nu en dan (en alleen als het absoluut noodzakelijk is), maar zij beginnen in een ongelooflijke vorm. Eigenlijk verwerpen ze 10 kilo aan extra “water gewicht” door middel van intense trainingen.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Wat is een snel dieet?

Hier zijn de belangrijkste stappen die u moet nemen als u snel wilt afvallen : Stap 1: Doe een 1-daagse sapdieet, rauwe voeding of vast voor een dag. Stap 2: Eet met een caloriearm, zetmeelvrij dieet. Stap 3: Doe een of andere vorm van effectieve training voor uw gehele lichaam. Om te beginnen wilt u een snelle en eenvoudige reiniging met behulp van de kracht van water, rauwe vruchten- en groentesappen, en / of rauw plantaardig voedsel doen. Kortom, voor 24 uur verbruikt u niets anders dan zuiver water (bij voorkeur natuurlijk bronwater), vers gemaakte sappen gemaakt van groenten en fruit (bij voorkeur biologische), en, indien u kiest, hele rauwe vruchten, groenten, rauwe noten en zaden ( weer, organische versies als u het niet zeker weet). Drink en eet zoveel als u wilt, zolang het allemaal 100% verse, rauwe, onbewerkte, rauwe groenten, fruit, noten en zaden is. De tweede stap is om op een zeer streng dieet te gaan, een dieet gebaseerd op magere eiwitten, goede koolhydraten en gezonde vetten. U wilt alleen maar dingen eten die kunnen worden geteeld, verzameld om te eten, of waar in de natuur op gejaagd wordt. U moet alle geraffineerde suikers, meel en vetten vermijden. Het paleolithische dieet is bewezen en ongelooflijk effectief voor een snel, gezond vet verlies. Zie ook: wat is een verantwoord dieet? En zijn de populairste diëten van april 2024?

Hoe kan ik snel afvallen?

Voorlopig wilt u ook alle zetmeelrijke koolhydraten vermijden – in het bijzonder alle graan producten (ja, zelfs volkoren voedingsmiddelen en rijst) en aardappelen (ja, zelfs zoete aardappelen). Door het snijden van brood, granen, rijst, aardappelen, enz. van uw dieet zult u drastisch uw calorie-inname verminderen, terwijl u ook direct uw bloedsuikerspiegel en insuline productie verlaagt of stabiliseert, wat nodig is als u snel af wilt vallen. De laatste stap in dit gezonde plan voor gewichtsverlies is sport. U hoeft echter niet uren in de sportschool of met joggen door te brengen. Alles wat u echt moet doen is het doen van een soort van efficiënte oefening waarbij het lichaam vet verbrandt, bij voorkeur eerst in de ochtend voor de eerste maaltijd. De beste type van training voor het verbranden van vet en het opbouwen van spieren is een korte training waarbij het hele lichaam wordt betrokken, met pauzes ertussenin.


Snel afvallen binnen een week

Dus u wilt afvallen in een week? Nou, het zal moeilijk worden, maar het is zeker niet onmogelijk. Hier zijn 5 belangrijke elementen, waarmee u het gewicht kunt verliezen in het gewenste tijdsbestek:

 1. Wees voorzichtig met wat u eet: dit wil niet zeggen dat u niet af en toe eten waar u naar kunt verlangt, alles wat u hoeft te doen is kijken naar de hoeveelheid. Ja, u moet gezond voedsel eten, maar dat wil niet zeggen dat u niet meer van het voedsel kunt genieten. U kunt nog steeds uit eten gaan met vrienden, alleen niet zo vaak. Hetzelfde geldt voor zoetigheden. U kunt nog steeds snoep of gebak eten, om de verlangens ernaar weg te laten gaan, maar let op de hoeveelheid. Wilt u die extra kilootjes kwijt, dan moet u uw lichaam de stofwisseling op een hoog niveau krijgen, omdat u op die manier de calorieën verbrandt. Dit is een van de meest elementaire regels van het gewichtsverlies.
 2. Eet groenten: Als het aankomt op groenten, kunt u er definitief veel van eten, want zij bevatten voornamelijk water en hoge niveaus van vezel, die u vol laten voelen voor een langere periode. Ze zijn ook gevuld met vitaminen en mineralen, die u helpen bij uw doel om het gewicht te verliezen, want ze zorgen ervoor dat u gezond blijft en veel energie heeft.
 3. Eet gezonde snacks: wanneer op een dieet, is de voedingswaarde van het voedsel dat u eet belangrijker dan de portiegrootte. Veel mensen vergeten om te snacken wanneer ze proberen om gewicht te verliezen, maar dit moet u juist niet doen, want het is een zeer belangrijk onderdeel van het plan. Eet wat gezonde snacks tussen de maaltijden, want zij zullen u helpen zich te ontdoen van de onbedwingbare trek. Probeer het eten van een appel in plaats van een plakje cake of zoete wortelen en gesneden komkommers in plaats van koekjes. U kunt zelfs fruit smoothies of shakes maken in plaats van slechte alternatieven. Ze zijn erg gezond en laten u zich vol voelen.
 4. Drink veel water: Als u het gewicht in een week wilt verliezen is het eerste wat u hoeft te doen het drinken van minstens 8 glazen water per dag. Geloof het of niet, dit zal u ervan weerhouden om de extra kilootjes terug te laten komen. Dit betekent ook niet meer kunstmatige vruchtensappen, frisdrank of ijskoffie, want ze zijn slecht voor uw gezondheid en uw plannen van het gewichtsverlies, en u moet niet vergeten dat ze veel vet en geen enkele voedingswaarde bevatten.
 5. Zoek leuke oefeningen: als u probeert om het gewicht te verliezen in een week, is een dieet niet het enige wat u moet doen. Zoek oefeningen die u leuk vindt en doe ze zo vaak als u kunt. Niemand zegt dat een dieet plan niet kan leuk zijn om te volgen, alles wat u hoeft te doen is het vinden van oefeningen die u wilt doen, voedsel dat u lekker vindt en u zult verbaast staan over hoe snel u bent afgevallen.

Wat als je weinig tijd hebt om te sporten naar je dieet?

We leven in een drukke maatschappij, steeds meer van ons werk gebeurt achter de computer en daarbij zitten we steeds meer stil. Hoe kom je dan toch aan de nodige beweging zonder dat je uren in de sportschool door moet brengen? Want naast een drukke baan hebben veel mensen ook nog eens een gezin dat aandacht vereist en is het al hectisch genoeg zonder de sportschool. Het is erg gemakkelijk om wat meer lichaamsbeweging in je leven in te voeren. Hieronder volgen een aantal slimme voorbeelden.

 • Neem de trap in plaats van de lift
 • Ga op de fiets naar je werk
 • Ga in de lunchpauze hardlopen
 • In de weekenden een lange wandeling maken met het gezin
 • Stofzuigen verbrandt ook calorieën! Net als traplopen!

Zoals je ziet zijn er al een heleboel oplossingen om even wat meer te bewegen. Een stappenteller (heel gemakkelijk te downloaden als app op je telefoon!) kan je stimuleren om een bepaald aantal stappen per dag te zetten. Stofzuigen vinden we geen van allen een leuke bezigheid, maar het verbrandt behoorlijk wat aan calorieën. Daarnaast kan je altijd nog een hond nemen, dan ben je gegarandeerd een aantal keren per dag buiten een rondje lopen. Tip: zoek nu eenvoudig naar afvalcoaches in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

Wat als je lui, sloom of langzaam bent?
Werken geen van deze dingen voor je? Dan is het toch aangeraden om wat meer tijd te gaan vrijmaken voor fitness, de sportschool kan je stimuleren om wat meer te gaan bewegen. Ook kan je op de fiets boodschappen gaan doen, past het niet in je fietstassen? Dan moet je twee keer naar de winkel toe. Meer bewegen is in de meeste gevallen een kwestie van niet meer lui zijn, want als het regent pakken we snel even de auto of het openbaar vervoer, en we zijn echt niet van suiker.