koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Welke afslankbehandelingen zijn er?

Afvallen kan op verschillende manieren. Op deze pagina vind je allerlei diëten, maaltijdvervangers en manieren van sporten. Een andere methode is een speciale afslankbehandeling. Op deze pagina vind je een overzicht met de mogelijkheden. Let op: laat je altijd goed informeren door een dokter of arts voordat je ergens aan begint. 

 • Maagband
 • Liposuctie
 • Cellulitis
 • Lymfedrainage
  Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
  keto dieet Beste keuze 2024.
  Snel resultaat.
  €39
  Normaal €260
  Bekijken
  Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
  Eenvoudig afvallen.
  €37
  Normaal €67
  Bekijken
  Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
  Gezonde leefstijl.
  €37
  Normaal €67
  Bekijken
  Training mannen Snel detoxen.
  Max. ontgiften.
  €37,00 Bekijken
  Training vrouwen Frisse smoothies.
  Gezonde hormonen.
  €14,95 Bekijken

  Afslanken met een operatie

  Heeft u ernstig overgewicht? Heeft u alles, maar dan ook alles geprobeerd om af te vallen, maar wil het maar niet lukken? Als u volmondig ja kunt antwoorden op deze vragen, dan kunt u misschien gaan nadenken over een ingreep. Deze operaties zijn het alternatief voor al die mislukte afslank pogingen, als uw gezondheid een ernstig risico loopt vanwege uw overgewicht. Denk er eerst goed over na, en overleg met een arts. Het is geen slecht idee om een lijst op te stellen met chirurgen die bereid zijn de operatie die u voor ogen heeft uit te voeren, en om te kijken of er cliënten zijn die bereid zijn te praten over hun ervaringen om u te helpen bij het maken van een keuze. Zorg dat u voorzorgsmaatregelen treft bij het kiezen van een ingreep en een chirurg, want ongeacht wat sommigen beweren, komt er altijd een zekere risico kijken, bij iedere ingreep.

  Soorten ingrepen

  Er zijn verschillende soorten ingrepen die u kunt ondergaan. Sommigen omvatten het insnijden van uw maag om deze kleiner te maken, en vervolgens de darmen vast te koppelen aan deze kleinere maag. Dit zorgt dat u per keer minder kunt eten, waardoor u minder calorieën binnen krijgt. Met wat extra lichaamsbeweging zal uw gewicht dalen en kunt u uw ideale gewicht behouden. Er zijn verschillende soorten ingrepen die u kunt ondergaan. Sommigen omvatten het insnijden van uw maag om deze kleiner te maken, en vervolgens de darmen vast te koppelen aan deze kleinere maag. Dit zorgt dat u per keer minder kunt eten, waardoor u minder calorieën binnen krijgt. Met wat extra lichaamsbeweging zal uw gewicht dalen en kunt u uw ideale gewicht behouden.

  Chirurgische behandeling

  Tenslotte, als u op zoek bent naar een ingreep die wat minder impact heeft dan de hierboven genoemde methodes, dan kunt u een laparoscopie ondergaan. In dit geval zal de chirurg een klein cameraatje in de buikholte inbrengen om te kunnen zien. De camera en het benodigde gereedschap wordt via kleine incisies in de buikwand gemaakt om de ingreep uit te voeren. Op deze manier heeft u geen groot litteken op uw buik. Het is bewezen dat patiënten die deze vorm van chirurgie ondergaan, minder last hebben van pijn en problemen bij de wondgenezing. Als u een ingreep overweegt, overleg dan met een arts om te beslissen wat het beste bij u past, of dat er een manier is die u nog niet heeft geprobeerd. Er zijn verschillende zaken die u moet bespreken voordat u een dergelijke ingreep ondergaat. Succes!


  Programma’s om af te vallen

  Wanneer u begint met zoeken naar een manier om af te vallen, dan zult u werkelijk honderden programma’s treffen die allemaal hetzelfde beloven. Namelijk om snel af te vallen. Wat u echter niet ziet, is dat deze programma’s in grote lijnen erg veel op elkaar lijken. Er zijn hongerdiëten, die u vertellen dat u minder koolhydraten, vetten en calorieën moet eten, en dingen moet vermijden die in grote hoeveelheden dikmakend zijn. Er zijn gezondheidsdiëten, waarbij u alle ongezonde voedingsmiddelen uit uw dieet moet schrappen en meer groenten, proteïne en vitaminen moet nuttigen. In sommige gevallen wordt zelfs van u verwacht dat u rauw voedsel gaat eten.

  Ook zijn er calorieverschuivings diëten, waarbij u kunt eten wat u maar wilt en zoveel als u wilt, als u maar blijft veranderen wat u eet, en een aantal dieet en beweging routines erop na houdt. Laten we eerst kijken naar de zogenaamde hongerdiëten. Hierbij wordt van u verwacht dat u bepaalde dingen uit uw dieet schrapt, en over het algemeen minder moet gaan eten. Als u deze dingen rigoureus uit uw dieet moet schrappen, dan zult u moeten gaan kijken naar de ingrediënten van de dingen die u wel eet, om er zeker van te zijn dat deze dingen er niet onder een andere naam in zitten.

  Ook zult u ervoor moeten zorgen dat u de hoeveelheid calorieën die u per dag eet moet verminderen. In theorie moet dit ervoor zorgen dat u meer calorieën verbrandt dan dat u eet, waardoor u dus gewicht verliest. Wat ze u hierbij niet vertellen, is dat dit gewichtsverlies slechts tijdelijk is. Als u weer normaal begint te eten, dan zult u weer aankomen omdat uw metabolisme aanzienlijk is vertraagd. En, u kunt dit niet eeuwig volhouden, anders wordt u ziek.

  Gezonde voeding is de basis van elk programma

  Laten we nu kijken naar afslank programma’s voor een gezond voedingspatroon. Hierbij is het de bedoeling dat u afvalt door simpelweg gezond te gaan eten, en minder te gaan eten per maaltijd. Sommige programma’s zullen van u vragen dat u rauw voedsel gaat eten. Het fijne aan dit dieet is dat het veel gezonder is dan een hongerdieet. Als u echter weer teruggaat naar uw oude voedingspatroon, dan zult u weer aankomen. Dit om dezelfde redenen als bij een hongerdieet. Onthoud dat deze twee soorten diëten in het begin misschien makkelijk lijken, maar dat de verleiding overal om de hoek loert, en het wordt na verloop van tijd moeilijker. Het goede oude dieet en beweeg programma. Hierbij is het de bedoeling dat u simpelweg minder calorieën eet, en de hoeveelheid calorieën die u verbrand verhoogt.

  Eet gezonder en drink koud water naast lichaamsbeweging en u zult binnen de kortste keren een fit, gezond lijf hebben. Dit is eigenlijk de beste manier om te werk te gaan, omdat u niet hoeft te letten op wat u eet, alleen maar op hoeveel u per keer eet. Het is beter om vijf kleine maaltijden te eten dan drie grote. Ook kunt u meer koud water drinken als u honger krijgt tussen de maaltijden in. Uw lichaam kan tot wel 64 calorieën verbranden simpelweg om dat water op te warmen. Zorg dat u met een arts overlegt voordat u aan een dieet begint, en achterhaal welke manier het beste is voor u. Als u niet voorzichtig bent, dan kan het schadelijk zijn voor uw gezondheid. Succes!