koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Populairste Dieet

Op vandaagafvallen.nl verzamelen we de meest populaire diëten van april 2024 op deze pagina. Wellicht heb jij behoefte aan een nieuwe afvalmethode waarmee je de nodige kilo’s kunt afvallen? Een succesvol dieet wat je kunt volhouden voor een langere periode? Een afvalplan waarmee je voorkomt dat je terugvalt in oude patronen en ongezonde leefstijlen? Kies van voor een van de meest gekozen diëten op deze pagina.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Populair dieet april 2024

Op dit moment is het keto dieet een plan dat door veel Nederlanders wordt gevolgd. Het is eenvoudig te volgen door een (online) boek aan te schaffen en je de basisbeginselen eigen te maken. Hiervoor bieden bij de Keto-revolutie methode aan. Het grote voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Atkins, Herbalife en Modifast is dat je geen dure maaltijdvervangers hoeft aan te schaffen. Je leert jezelf een gezonde leefstijl aan. Hieronder vond je onze top 5 diëten van 2024.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Top 5 meest gevolgde diëten

 1. Cambridge Dieet: Het Cambridge Weight plan begint zeer extreem. De eerste stap wordt dan ook als zeer extreem ervaren. stap missen. Wij bieden een speciale calculator en daarmee kunt u uw BMI berekenen. Dit is een handig startpunt om te zien hoe ernstig uw overgewicht is. Het Cambridge Weight plan biedt diverse methoden waarbij men begint met 415 calorieën per dag tot 1500 calorieën per dag. Hierbij mag men eigenlijk geen normaal voedsel eten en mag men alleen de speciale Cambridge shakes en repen innemen. Deze shakes en repen bevatten alle eiwitten, vitaminen en mineralen die men dagelijks nodig heeft. Een groot nadeel van het Cambridge dieet is dat deze door veel mensen als heel zwaar wordt ervaren. Hierdoor is het vaak moeilijk vol te houden. Zeker als je bijvoorbeeld bij andere mensen iets wilt gaan eten, dan is het wellicht vervelend als je al het lekkers moet overslaan en alleen een shake en een paar repen mag eten.
 2. South Beach: Het South Beach dieet roept direct beelden op van zon, zee, strand, gebruinde gespierde lichamen en kleine bikini’s. En dat zijn waarschijnlijk precies de associaties waar de arts Arthur Agatston op hoopte toen hij de naam South Beach dieet bedacht in het zonovergoten Miami. Hij belooft veel gewichtsverlies met zijn versie van het koolhydraatarme dieet: voor je het weet, loop je er even strak bij als de sterren uit Miami Vice. Het South Beach dieet bestaat uit drie fases. Op vandaagafvallen.nl lees je wat deze precies inhouden. Ook gaan we nog even in op de verschillen met het bekende Atkins dieet, waar het South Beach dieet veel overeenkomsten mee vertoont.
 3. Eiwit dieet: Het eiwit dieet is razend populair bij mensen die gewicht willen verliezen. Een flinke portie proteïne bij iedere maaltijd heeft dan ook verschillende voordelen. Zoveel dat ook Dr. Mehmet Oz, de bekende tv-arts van de Oprah Winfrey Show, het gebruik van proteïne in een dieet aanbeveelt. Niet alleen vanwege het gunstige invloed op het lichaamsgewicht, maar ook vanwege het tegengaan van ouderdomsverschijnselen. Of je nu oud of jong bent, iedereen heeft voldoende proteïne nodig. Wie een eiwit dieet volgt, krijgt meteen een grote hoeveelheid van de noodzakelijke voedingsstoffen binnen die nodig zijn voor de opbouw en het in stand houden van het lichaam. Cellen, spieren, organen, het zenuwstelsel en de botten zijn o.a. afhankelijk van aminozuren die worden geleverd door eiwitten. Omdat het lichaam deze stoffen niet zelf aanmaakt, hebben we een dagelijkse portie nodig om onze reserves aan te vullen.
 4. Vetarm Dieet: Naast het eiwitdieet bestaat er natuurlijk ook het vetarme dieet. Iedereen weet dat vetten veel energie bevatten en dus slecht zijn voor de lijn. Ook hier is het idee dus heel simpel, als je minder vet eet, zul je minder kcal binnen krijgen en dus af gaan vallen. Tijdens het vetarme dieet dus geen chips, patat met mayo en lekkere koekjes. Voor sommige mensen is het lastig om vol te houden, aangezien er ineens veel lekkere producten zijn die je niet meer mag eten. Dit is vaak ook een relatief goedkoop afvalprogramma.
 5. Stikte dagmenu’s: Er zijn diëten waarbij je elke dag precies krijgt voorgeschoteld wat je moet eten die dag. Hoe laat en hoe veel, lekker makkelijk dus aan de ene kant. Je hoeft zelf niet na te denken en als je je hier aan houdt zul je af gaan vallen. Aan de andere kant is het ook lastig. Zulke menu’s vaak wel lastig in de passen in het dagelijks leven, zeker als je een druk en onregelmatig leven hebt. Als je bijvoorbeeld avond- of nachtdiensten draait kan een dagmenu heel lastig zijn om te volgen. Kijk daarom goed of een strikt dagmenu iets is wat jij goed zou kunnen en willen volgen.

Welke diëten zijn in opkomst?

We houden regelmatig het laatste nieuws in de gaten en lezen wekelijks over onderzoeken en nieuwe afvalmethodes. Ook houden we bij waar Nederlanders zoals op zoeken. Hieronder kun je een lijstje vinden met diëten waarvan wij verwachten dat ze in de toekomst zullen toenemen in populariteit.

 • Scandinavisch dieet: Als gevolg van een groeiend aantal Nederlanders met (ernstig) overgewicht, neemt ook het aantal diëten de laatste tijd sterk toe. Het ene dieet is iets doeltreffender dan het andere. Een dieet dat de laatste maanden aan een flinke opmars is begonnen, is ongetwijfeld het Scandinavisch dieet.
 • ADHD dieet voor kinderen: Jonge kinderen kunnen, als ze vroeg genoeg beginnen, van hun gedragsproblemen afkomen. Hiervoor moeten zij dan wel een streng dieet gaan volgen waarbij ze geen voedsel mogen eten, waar ze op kunnen gaan reageren. Dit is uit een onderzoek gebleken dat gedaan is door het ADHD Research Centrum en het UMC St Radboud.
 • Suikervrij dieet: Waarschijnlijk is het je wel bekend dat suiker ongezond is. Van suiker wordt je dik, kan je diabetes krijgen en het kan zelfs leiden tot hart- en vaatziekten. Tegenwoordig worden ook veel alternatieve zoetstoffen aangeboden en zitten er ook alternatieve zoetstoffen in bijvoorbeeld light dranken. Helaas zijn deze zoetstoffen niet veel beter en kunnen er kankerverwekkende stoffen in zitten.