koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Vetarm Dieet

Wil jij snel en makkelijk van je vetten afkomen? Dat is mogelijk met het vet vrij dieet! Heb jij teveel aan vetten en wil jij op een verantwoorde wijze vermageren of afvallen? Voor informatie en tips ben je hier bij het goede adres.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2023.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Wat is vetarm eten?
Weet jij hoe je dik wordt? Het is heel simpel: Je eet meer dan dat je verbruikt. Het lichaam slaat de overtollige energie op als vet. Wil jij van die overtollige vet af? Dan dien jij de regel om te draaien. Je dient meer energie te verbruiken dan dat je binnenkrijgt. De diëten maken handig gebruik van dit principe. De vraag is waar let jij op bij het kiezen van een dieet? Wil jij weten wat voor jou een goede vetvrije dieet is? Het vetvrije dieet biedt jou de mogelijkheid om binnen 3 weken 10 kilo af te halen of zelfs meer! Het vetvrij dieet mag maximaal 3 weken achter elkaar gevolgd worden, hierna dien jij je gewoonlijk voedsel te nuttigen. Wel moet er bij het behalen van de streefgewicht 1 dag in de week vetvrij dieet gevolgd worden. Dit is nodig om op het streefgewicht te blijven.

Hoe werkt een vetvrij dieet?

De meeste diëten die gaan er vanuit dat je meer verbruikt dan dat je energie binnenkrijgt. Dat kom erop neer dat of je gaat minder eten, of minder koolhydraten gaat binnen krijgen, en zo nu en dan gaat vasten of juist heel veel eiwitten innemen. Het is erg belangrijk om een goed dieet te kiezen waar jij je goed bij voelt, en het dient tevens aan te sluiten bij jouw manier van leven. Je dient wel op te letten bij diëten die het afraden om fruit of groente te eten, want die zijn niet gezond. Diëten waar je soms onbeperkt mag eten lijken wel aantrekkelijk ,maar weet dat te veel nooit goed is. Je dient alles met mate te doen.

Hoe succesvol is het vetarme dieet?
Een paar diëten zijn totaal niet haalbaar, omdat je bijvoorbeeld bij die diëten te weinig voedingstoffen binnenkrijgt of te dure preparaten moet aanschaffen. Bovendien zijn er diëten die afwijken van je eigen voedingsgewoontes of met te strenge regels zijn en zijn hierdoor vaak niet lang vol te houden. Gelukkig zijn er diëten die gezond, betaalbaar en praktische uitvoerbaar zijn. Met wat kleine veranderingen zal het afvallen wat langzamer gaan, maar het is wel goed vol te houden. Wil jij weten hoe jij aan dit dieet kunt beginnen? Kijk dan op Het Mentale Dieet Plan.

Waarom kiezen voor dit dieet?
Wanneer je hinder hebt van overgewicht kun je op een verantwoorde wijze afvallen met het vetvrije dieet. Een weloverwogen dieet helpt je bij het afvallen om de nodig kilo’s aan overgewicht kwijt te kunnen raken. Er zijn vele verschillende diëten. Afvallen doet iedereen op zijn manier. Het volgen van een dieet is meestal niet leuk en het verreisd vaak doorzettingsvermogen. Een van de belangrijkste reden waarom jij zou willen afvallen is om gezond te zijn en te blijven. Zo voorkom je de risico om ziek te worden. Gezondheidsklachten die je door overgewicht kan hebben zijn: Hoge bloeddruk, diabetes, extra belasting op je scharnieren. Daarnaast zorgt het afvallen voor een slanke figuur. Hierdoor krijg jij meer zelfvertrouwen. Volg dit alleen met een erkende afvalcoach in Sneek, Epe of een van de andere plaatsen!

Wanneer heb je teveel vet?
Je spreekt van een overgewicht wanneer jij te zwaar bent voor je lengte en lichaam. Meestal merk je dit door een te grote massa aan vet op je lichaam. Als je overgewicht hebt dan ontstaat er meestal teveel vetmassa, zoals buikvet. Het verminderen van overgewicht is mogelijk door het vetvrije dieet. Wil je afvallen met behulp van een vetarm dieet? Dat is mogelijk. Je kunt afvallen door kleine aanpassingen te doen in je leefstijl. Een maand die vette tussendoortjes laten staan kan soms net zo effectief zijn als het volgen van een streng dieet.

Hoe werkt het vetarme voedingsprogramma?
Het vetvrije dieet is een vooropgestelde voedingsprogramma die je opeenvolgende dagen volgt. Op de eerste dag bevat dit vet vrijdieet programma 1000 kcal, en dit bouw je vervolgens af tot 550 kcal op de vijfde dag. Als je het programma van het vet vrijdieet accuraat volgt beloofd het vet vrijdieet een gewichtsafname van circa 15 kg in drie weken. Dit gewicht kan je dan behouden door elke maandag een specifiek voedingsprogramma te volgen die 300 kcal bevat. Afkomen van je overgewicht, waardoor jij weer kan genieten van het leven is mogelijk!

5 tips om dit dieet succesvol te maken

De onderstaande tips om af te vallen helpen om af te vallen en om op gewicht te komen. Wij geven jou nu 5 dieettips hoe jij gemakkelijk kunt afvallen. Wat je wel dient te weten is dat niet alle afslanktips voor jou van belang zijn. Zoek de tips uit die jij nodig acht, de overige tips kunnen jou van nut zijn bij het op gewicht blijven of het veranderen van jouw eetgedrag. Bij het nastreven van de afslanktips zul je versteld staan over wat je vermagert. Je leeft tegenwoordig in een maatschappij dat vol zit met voedingsbronnen en verleidingen. Die verleidingen en voedingsbronnen doen ons soms afwijken van het dieet. Als je naar de reclames kijkt en dergelijke word je overspoelt met reclameborden en voedseladvertenties met etende mensen. Ook komt het regelmatig voor dat jouw familie, vrienden en/of kennissen jou ompraten om toch te eten, dit terwijl je dit eigenlijk helemaal niet wilt. De vetarme dieettips die je hierover zult vinden zijn in de afgelopen decennia ontwikkeld. Veel van deze tips hebben veel onderzoek gekost om de werking te bewijzen. De dieettips zijn genummerd, wat niet inhoudt dat tip 5 minder of minder beter is dan tip 1. De 5 afslanktips geeft jou de mogelijkheid jouw vet vrijdieet tot een succes te laten verlopen en problemen tijdens het dieet te voorkomen.

 1. Drink en eet niet terwijl u in uw auto rijdt. Een appel, daar is niets mis mee.
 2. Je dient het doezelen of slapen net het eten te vermijden. Wat je in ieder geval moet proberen, is om te bewegen. Dit doe je of thuis of buiten je huis. Maak een wandeling in plaats van een tukje op je ligstoel of languit te liggen voor de tv. Houd een notitieboek bij van al jouw sportieve activiteiten, al gaat het maar om een korte wandeling. Jij gaat toch meer en meer aan een oefening wennen, wat de bedoeling moet zijn. Wanneer je op die dag niets hebt gedaan zet dan ‘Geen’ in je logboek.
 3. Je dient nooit met een hongerig gevoel naar een winkel te gaan. Uit onderzoeken blijkt dat dit jou kan aanzetten om dieet-onvriendelijke aankopen te doen. Als je naar de winkel gaat, doe dit dan met een boodschappenlijst. Je koopt slechts wat er op je lijst staat, en je koopt pas iets wat niet in boodschappenlijst wanneer het om een aantrekkelijk aanbod gaat.
 4. Je koopt zoveel mogelijk vers of ingevroren groenten. Een verpakt voedsel in een blik bevat een grote hoeveelheid Sodium, dit zodat jij niet ongevraagd en onbedoeld opblaast of opzwelt van het chemische stof. Je dient de verpakkingslabels van voedingsmiddelen dranken te kennen en te interpreteren. Je dient erop te letten dat de volgende punten er op staan: aantal porties per verpakking, aantal toegestane porties per dag , grootte van een portie en per portie de calorische waarde, de hoeveelheid aan proteïnen, koolhydraten, vet en Sodium. Zie ook: het caloriearme dieet.
 5. Als jij zin hebt in een gekoeld drankje, zet dan altijd een bakje sinaasappelsap in jouw diepvries en laat dit vervolgens bijna bevriezen. Je dient het even te roeren en jij hebt een dorstlesser die niet slecht is voor jouw lijn.