Keto revolutie
 • Keto revolutie
 • Tijdelijk van €97 voor slechts €37. Beste dieet van 2020 volgens onze deskundigen.
Afslank receptenbijbel
 • Afslank receptenbijbel
 • Direct starten met verantwoord koken en een gezonde leefstijl. Simpel en goedkoop afslanken.
50 dagen koolhydraatarm dieet
 • Koolhydraatarm dieet
 • Een voordelig 50-dagen dieet. Ontvang alles wat je nodig hebt voor een gezond en fit lichaam!
trainingsprogramma voor mannen
 • Training mannen
 • Trainingsprogramma gericht op mannen. Werk aan spieren, mindset en je gezondheid!
trainingsprogramma voor vrouwen
 • Training vrouwen
 • Succesvol product voor vrouwen. Strakke buik, meer spieren en een gezond lichaam.

Kennisbank

Rondom diëten en afvallen kom je tal van moeilijke termen en ingewikkelde definities tegen. Het is belangrijk om deze termen goed uit te leggen. In onze kennisbank vind je uitgebreide informatie over uiteenlopende onderwerpen rondom gezondheid, het menselijk lichaam en manieren om gewicht te verliezen. 

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2020.
Snel resultaat.
€37
Normaal €97
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€27
Normaal €69
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €69
Bekijken
Training mannen Mannen training.
Max. spiertraining.
€67
Normaal €292
Bekijken
Training vrouwen Vrouwen training.
Sterker lichaam.
€67
Normaal €292
Bekijken
 • Weegschaal
 • Hoofdpijn
 • BMI
 • Vetpercentage
 • Bloedsuikerspiegel

  Kennis over afvallen

  Heeft u genoeg van al die populaire diëten en middeltjes op de markt die beweren dat ze helpen bij het afvallen? U weet inmiddels dat ze je vaak nog slechter kunnen laten voelen dan dat u zich voelden toen u nog iets te zwaar was. Of misschien heeft u er eentje gevonden die wel voor u werkt. Als ik u zou vertellen dat u af kunt vallen, simpelweg door meer groenten en fruit te eten, zou u dan luisteren? Dan is het nu tijd om wakker te worden en op te letten, want het is mogelijk, en u zult geen last hebben van de nare gevolgen van andere methoden voor de gezondheid op de lange termijn. De manier waar wij het over hebben is natuurlijk afvallen.

  Fruit is goed voor je. Waarschijnlijk is je dat altijd al verteld, en heeft u dat ook tot op zekere hoogte geloofd, maar heeft u er nooit echt gebruik van gemaakt. Nu wilt u afvallen. In hoeverre staan die twee dingen met elkaar in verband, vraagt u zich misschien af. Uit onderzoek is gebleken dat een grote toename in de hoeveelheid groente en fruit die u eet, u kan helpen bij het afvallen op natuurlijk wijzen. Het is echt zo simpel. Elke dag wat meer groenten en fruit eten, en dan zult u afvallen. En wat het nog beter maakt is dat het niet alleen van positieve invloed is op uw gewicht, maar dat het ook goed is voor uw algehele gezondheid.

  Afvallen in korte tijd

  U zult misschien niet zoveel afvallen binnen de korte tijd die u voor ogen had, maar het zal gebeuren. En als u doorgaat met het eten van groenten en fruit in plaats van terug te vallen in uw voormalige eetgewoonten, dan zult u uw ideale gewicht ook behouden. Het is bewezen dat het eten van de juiste voedingsmiddelen goed is voor de gezondheid, en dat het helpt bij het afvallen. Dit effect wordt vertrekt als u tegelijkertijd ook nog aan lichaamsbeweging doet.

  Als u begint met deze natuurlijke methode, begin dan door dagelijks kleine hoeveelheden fruit te eten, zo’n vijf stuks per dag, eentje voor bij iedere maaltijd of tussendoortje. Daarnaast een grote portie groenten bij het avondeten. Als u een van die mensen bent die nauwelijks groenten of fruit aanraakt, dan kan het zijn dat u zich de eerste dagen wat misselijk voelt. Maakt u zich geen zorgen, dit komt simpelweg doordat uw lichaam aan het ontgiften is van uw voormalige eetgewoonten.

  Groenten en fruit bevatten veel essentiële voedingsstoffen, vezels en water. Deze helpen allemaal bij het schoonspoelen van uw lever en nieren, onder andere. Dit betekent dat uw lichaam binnenkort vrij zal zijn om de voedingsmiddelen die u eet te verwerken, in plaats van deze om te zetten in vet. Als u daarnaast ook nog genoeg beweegt, dan zult u meer calorieën verbranden. Veel van deze calorieën zullen voortkomen uit bestaande vetvellen, en let op, zo ziet u binnen de kortste keren uw dieet in werking treden.