koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Weegschaal

Als je een dieet volgt is een weegschaal een superhandig apparaat om je gewicht in de gaten te houden. Als u uw gewicht op 100 gram nauwkeurig wilt wegen raden wij een elektronische weegschaal aan. Deze weegschalen zijn beter in staat om uw gewicht nauwkeurig te meten dan een ouderwetse weegschaal die nog werkt met een veer. Moderne weegschalen kunnen wegen tot 150kg tot 160kg en werken op batterijen of ingebouwde zonnepanelen. Voordat u een weegschaal aanschaft is het handig om te kijken welke mogelijkheden en functies u op uw nieuwe weegschaal wilt hebben:

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

 • Geheugenfunctie: Deze functie geeft u de mogelijkheid om het gewicht van meerdere personen op te slaan en het verschil te laten zien tussen uw huidig en vorig weegmoment.
 • Body Fat index: Deze functie stelt u in staat aan de hand van het vetpercentage, spiermassa en watermassa uw body fat index te meten. Deze functie is niet niet op alle weegschalen van toepassing.
 • Start-up systeem: Dankzij deze handige functie hoeft u uw weegschaal nooit handmatig aan te zetten. De weegschaal schakelt zichzelf automatisch in wanneer u er op gaat staan. Na een paar seconden wachten wordt u gewicht weergeven.
 • Automatische uitschakeling: Wanneer u zichzelf heeft gewogen kunt u de weegschaal direct wegzetten en deze zal zich na een paar minuten vanzelf uitschakelen.

Werking van een personen weegschaal

Een analoge weegschaal meet uw gewicht aan de hand van de druk op de ingebouwde veer, en zal uw gewicht aangeven met behulp van een wijzer. Een digitale weegschaal geeft uw gewicht aan via een display op de weegschaal Meet uw gewicht altijd op hetzelfde tijdstip. Zo krijgt u altijd de meest accurate gewichtsmeting. Ook is het van belang om dit altijd op dezelfde plek in huis te doen. Op een houten ondergrond zal het gewicht afwijken van de meting op bijvoorbeeld is vloerbedekking.

Tip: vind nu ook meer informatie over afvallen in Enschede, Hengelo, Rijssen of een van de vele andere plaatsen in Twente.

Is een dure weegschaal beter dan een goedkoop model?

Wilt u meer informatie over een bepaalde weegschaal? Dan kun je de modellen vergelijken bij verschillende webshops. Wat kun je nou een goede weegschaal noemen? Duurdere weegschalen hebben vaker het voordeel dat ze nauwkeuriger zijn. Dit betekent dat je niet per kilogram kunt wegen, maar bijvoorbeeld per 50 gram. Hierdoor is je meting nauwkeurig en krijg je een beter beeld van je gewicht. Het is dus de vraag hoe nauwkeurig je wilt wegen. Als het niet 100% nauwkeurig hoeft dan kun je net zo goed voor een eenvoudigere weegschaal kiezen.

Alternatieven in de medische wereld

Er bestaan veel niche bedrijven die in de specifieke behoeften van de medische wereld te voorzien. Huisartsen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en dierenartsen stellen nu eenmaal hogere eisen aan hun apparatuur. Ze zijn zich hiervan bewust en leveren dan ook enkel producten die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Op internet vindt u een overzicht van de producten die ze leveren. Zo hebben ze professionele personenweegschalen, liftweegschalen, rolstoelweegschalen en babyweegschalen in het assortiment.