koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Beste Dieet

Wil jij weten wat het beste dieet is dat jij kan volgen? Een goed dieet moet minimaal een aantal punten bevatten. Voor iedereen kan dit natuurlijk anders zijn, maar globaal hanteren wij de volgende aspecten:

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken
 1. Snel en langdurig resultaat: Het belangrijkste van een goed dieet is dat het snel en langdurig resultaat heeft. Je wilt natuurlijk niet dat wanneer je stopt bent met het dieet je binnen een maand weer op je oude gewicht zit.
 2. Sterke begeleiding: Goede begeleiding of coaching is zeer belangrijk om ondersteuning te bieden tijdens je dieet. Zonder een goed plan en goede begeleiding moet je alles zelf doen en dat is veel zwaarder. Het beste is goede coaching, zodat je gemotiveerd blijft om af te vallen.
 3. Betrouwbaar, veilig en gezond: Een dieet moet betrouwbaar, veilig en gezond zijn. Je wilt niet dat je pillen slikt die je tijdelijk helpen af te vallen, maar op lange termijn schadelijk zijn voor je lichaam. Er moet een goede balans zijn tussen de periode van het afvallen en het te verliezen gewicht. Als je 20 kilo afvalt in een week dan zou dat niet erg gezond zijn voor je lichaam.
 4. Afwisselende maaltijden: Ook een belangrijk punt is afwisselende maaltijden. Als je elke dag dezelfde producten moet nemen en heel veel andere producten niet mag nemen neemt je motivatie af en kost het meer moeite om kilo’s kwijt te raken.
 5. Gegarandeerd resultaat: Het dieet dat je wilt gebruiken moet bewezen resultaten bieden. Lees je op internet in over het dieet dat je wilt gebruiken en kijk of het anderen geholpen heeft of niet.

Ik wil afvallen, maar wat is nou het beste dieet anno 2024?

Een dieet dat is ontwikkeld volgens de laatste inzichten van voedingsdeskundigen en medici is de keto revolutie en de afslank receptenbijbel. Bij de ontwikkeling van dit programma hebben voedingsdeskundigen nauw samengewerkt met professionele sporters, om zo garant te kunnen staan voor een dieet waarbij gezondheid voorop staat. Het is een vrij nieuw dieet die volgens ons voldoet aan alle bovengenoemde punten. Het bestaat nu een jaar, maar de reacties van mensen die het dieet hebben gebruikt zijn zeer positief te noemen.

Je hebt met deze programma’s niet het gevoel op dieet te zijn. Het programma is zo uitgebalanceerd dat je er zelfs energie van krijgt. Je voelt je fit en behoudt je goede humeur. De professionele begeleiding helpt je bij het behalen van het door jou gewenste gewichtsverlies. Of je nou maar een paar kilo kwijt wilt of 10 kg / 20 kg, met de keto revolutie en de afslank receptenbijbel lukt het je zeker. Bekijk ook onze tips voor een betaalbaar dieet of juist het meest gezonde dieet.


Hoe kan ik nog beter afvallen?

Mensen die klaar staan om gewicht te verliezen, zijn altijd op zoek naar effectieve dieet tips die ze kunnen gebruiken als leidraad voor het bereiken van zichtbare resultaten. Voor het grootste gedeelte is het noodzakelijk te weten welke belangrijke componenten aanwezig moeten zijn in een dieet en fitness routine en hoe men effectief deze kan volgen om de gewenste resultaten te bereiken. Hieronder vind je de beste voeding tips voor effectief gewichtsverlies.

Laat uw lichaam aan het dieet wennen
Veel mensen maken er een punt van om hun lichaam forceren wat vaak leidt tot extreme onbedwingbare trek als manifestaties van extreme zwakte. Als je van plan bent om een zeer uitdagende dieet plan te volgen, zoals een laag vetgehalte, hoog eiwit-programma, moet je ervoor zorgen dat je het lichaam toestaat dat het zich kan wennen aan de nieuwe manier waarop je voedsel consumeert. Een concreet voorbeeld is het opgeven van junkfood bij het starten van een lage calorie dieet plan. De volgende stappen zouden bijvoorbeeld zijn: stoppen met afhaalmaaltijd en gezonde thuis gekookt maaltijden eten, en wel in deze volgorde.

Eert verse groenten en fruit
Zeer weinig mensen zijn dol op het eten van bladgroenten en vers fruit in plaats van patat. Je kan echter wel wennen aan deze bijzondere gewoonte door geleidelijk het veranderen van bepaalde aspecten van de dagelijkse maaltijden. Zo is het makkelijker om te wennen aan fruit als je ze in de ochtend als ontbijt neemt in plaats van pannenkoeken. Je zal ook nog steeds een erg vol gevoel hebben als je vetvrije yoghurt met bijvoorbeeld aardbeien neemt zonder de onnodige calorieën. Als je een cardiovasculaire oefening regime volgt, dan kan je ook meer fruit innemen door het drinken van smoothies na het sporten. Op deze manier kan je genieten van de zoetigheid en koele drank zonder over, je calorie-inname voor de dag, heen te gaan.

Verander niet te vaak je dieet en lifestyle
Het kan frustrerend zijn om geen resultaat te zien na een aanzienlijke periode. Het zou echter onverstandig zijn dieet plannen vaak te veranderen, vooral omdat niet alle lichamen op dezelfde manier reageren op alle diëten. Geef een programma ten minste 6-8 weken om resultaten op te leveren voordat je naar een andere dieet programma overgaat. Al is het om je lichaam een eerlijke kans geven om zich aan passen.