koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Smoothies

Wil je afvallen met behulp van smoothies? De schoonheidsidealen die er tegenwoordig heersen maken het je vaak niet altijd even makkelijk. Het kan zelfs zijn dat je daar zo erg mee bezig bent dat je bijvoorbeeld va alles hebt geprobeerd om af te vallen. Het streven naar een slanke, of in ieder geval een slanker lichaam, lijkt vaak een verre droom te zien welke maar niet uit komt. Dat hoeft niet langer zo te zijn. Het kan zijn dat je toch nog een vaak effectieve manier van afvallen over het hoofd hebt gezien. Misschien heb je er immers nog niet aan gedacht om met smoothies aan de slag te gaan?

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2023.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Afvallen met Smoothies

In tegenstelling tot het gebruik van afslankpillen, het tellen van de calorieën waarbij je jezelf zowat probeert uit te hongeren en het afwerken van al die verschillende diëten waarbij je achteraf dan toch weer aankomt, is het gebruik maken van smoothies een effectieve en vooral ook gezonde manier om eindelijk voorgoed van die overtollige kilootjes af te komen. Je vraagt je misschien af wat er dan zo bijzonder is aan een smoothie dat het zo succesvol is bij het afvallen? Smoothies zijn niks anders dan een mix van verschillende soorten groente en fruit. Als je echt zo met afvallen bezig bent geweest dan zul je wel begrijpen dat groente en fruit zeer gezond voor je zijn. Ze kunnen je in eerste instantie goed helpen aan vitamines en mineralen en er daarbij ook voor zorgen dat je minder behoefte hebt aan ongezond eten omdat je lichaam dan eerder voldaan is.

Gezonde drankjes helpen je fitter te worden

Wanneer je lichaam vol zit met benodigde vitamines en mineralen dan merk je gauw dat je meer energie in je lichaam hebt en je je eigenlijk ook wel fitter voelt. Dat is natuurlijk wel zo logisch aangezien deze vitamines en mineralen bepalend zijn voor je energieniveau. Het is dan ook vaak het geval dat wanneer je ongezond eet en er dus sprake is van een voedingspatroon dat bijvoorbeeld vooral bestaat uit verzadigde vetten en waar je niet al te veel vitamines en mineralen uit kunt halen, dan je dan ook vaak te kampen hebt met een tekort aan energie en fitheid. Dit zorgt er dan ook nog eens voor dat je de overtollige kilo’s die er dan door je ongezonde voedingspatroon aanvliegen door een te laag energieniveau moeilijk of gewoon niet kunt weg werken. Regelmatig in beweging blijven zonder de benodigde energie in je lichaam te hebben opgenomen kan immers erg veel van je lichaam vragen. Het is daarom genoodzaakt om eerst de nodige energie op te nemen, door regelmatig smoothies te consumeren, alvorens je actief de kilootjes aan kunt pakken.

Snel en gezond gewicht verliezen met smoothies?

Het drinken van smoothies als aanvulling op je dagelijks eetpatroon zorgt er dus in de eerste plaats voor dat het patroon gezonder wordt, waarbij het dus een voorkomend effect heeft en je daardoor niet langer blijft aankomen. Verder zorgt het drinken er van er dus ook voor dat je je fitter voelt en je je er daardoor meer door gaat bewegen. Hier heeft het daardoor een genezend effect. Smoothies pakken dus niet enkel de oorzaak aan, maar ook het gevolg. Dit dubbelzijdig effect zorgt dan ook gauw voor een gewenst resultaat. Voor je het weet heb je dan eindelijk dat slanke(re) lichaam.


Wat is een groene smoothie?

Ze staan erom bekend lekker en gezond te zijn, maar zou dat ook wel gelden voor een groene smoothie? Jazeker, je kunt deze zo lekker maken als je zelf wilt en het grote voordeel is, dat ze hartstikke gezond zijn. Een goede reden dus om je hier eens goed in te verdiepen, want naast gezond, zijn ze ook erg eenvoudig te maken. Een groene smoothie bestaat uit fruit, bladgroente en water. Naast deze ingrediënten heb je enkel nog een blender nodig om de smoothie klaar te maken. Deze smoothies hebben als grote voordeel dat ze in één keer je dagelijkse behoefte aan groente en fruit dekken waardoor je iedere dag weer zeker bent van een goede levensstijl. Het betekent natuurlijk niet dat je de rest van de dag niet meer gezond hoeft te eten, maar het kan je wel een eind op weg helpen om makkelijk en lekker iets gezonds te nuttigen. Het water kun je later ook vervangen voor bijvoorbeeld sap, yoghurt of kokosmelk.

Waarom zijn deze groente drankjes gezond?
In groente en fruit zitten vitaminen, mineralen, vezels, antioxidanten en fytonutriënten. De laatste groep misschien onbekend voor je, maar deze is erg effectief tegen diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. Daarbij bevatten groene bladgroente stoffen die je in geen enkele andere groentesoort kunt vinden. Omdat je naast het lekkere fruit ook groente in je smoothie doet, krijg je al deze belangrijke stoffen binnen. Daarnaast kan je lichaam deze stoffen makkelijker opnemen, omdat je het fruit en de groente met de blender al fijngemalen hebt. Je lichaam hoeft hierdoor minder moeite te doen de juiste stoffen aan je maaltijd te onttrekken. Het grote voordeel van een groene smoothie is dat je het zo lekker kunt maken als je zelf wilt en dat het ook nog eens makkelijk en snel te maken is. Daarnaast zorgen groene smoothies ervoor dat je drang naar zoetigheid verminderd, wat natuurlijk erg positief is als je wilt afvallen. Daarbij zal je merken dat je meer energie krijgt en dat je huid gaat stralen.

Welke bladgroente kunnen er in een groene smoothie?
Als het aankomt op wat er allemaal in een groene smoothie gemixt kan worden, kun je vele kanten op. Er zijn veel verschillende soorten groene bladgroentes met allemaal hun eigen goede stoffen. Het is daarom goed om hier lekker mee te variëren. Je kunt denken aan spinazie, verschillende slasoorten, munt, basilicum, boerenkool, peterselie, selderij, enzovoorts. Samen met het fruit dat je kiest kun je hier een lekkere smoothie van maken.