koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Afslankpillen

Afvalpillen, het zijn vaak gebruikte middelen die mensen gebruiken als ze af willen gaan vallen. Maar helpen afvalpillen wil? En zijn ze ook gezond? Of schaden ze de gezondheid juist? Denken dat je met behulp van een paar afvalpillen af gaat vallen is trouwens de grootste onzin die er bestaat. Als je of wilt vallen moet je sowieso minder en gezonder gaan eten dan normaal of meer gaan bewegen, het liefst een combinatie van allebei. Een afvalpil kan hooguit een middel zijn om het afvallen wat sneller te laten gaan.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Waarom zijn afvalpillen zo populair?

De vraag waarom afvalpillen zo populair zijn is eigenlijk heel erg makkelijk te beantwoorden. Afvallen vinden veel mensen moeilijk. Je moet er discipline voor opbrengen. Je moet het volhouden om niet elke avond een zak chips te eten en je moet jezelf motiveren om naar de sportschool te gaan. Veel mensen lukt dit niet. Een afvalpil daarentegen klinkt natuurlijk super makkelijk en daarom ook erg aantrekkelijk. Je hoeft zelf niks te doen, alleen het pilletje inslikken, en je valt af, ideaal. Nou niet dus, zo werkt het helaas niet.

Wat doet een afvalpil?

Een afvalpil geeft je met name een verkeerd beeld van het afvallen. Je verliest namelijk vooral veel vocht met afvalpillen, dus dat gewicht zit er sowieso weer snel aan. Bovendien wil je juist vetten verliezen met afvallen en dat doen afvalpillen niet. Afvalpillen zorgen er meestal voor dat eten moeilijker kan worden opgenomen door het lichaam. Hierdoor raken je darmen van slag en je hebt dan dus al snel last van vervelende bijverschijnselen, zoals darmkrampen en diarree.

Tips bij het kopen van pillen

De een heeft er goede ervaringen mee en de ander voelt zich opgelicht door de producent of blijft zitten met een verslaving. Waar moet je op letten als consument om de juiste afslankpil aan te schaffen. De afslankpil waar jij je lekker bij voelt. Dit is de Pil die voor jouw het beste resultaat geeft!

Wat kan ik verwachten van een Afslank pil?
De meeste mensen hebben van een bekende een goed verhaal gehoord of slaan aan het googlen voor de juiste afslank pil. Vaak laat je je leiden door referenties op internet of een goed uitziend product of een verhaal wat je aanstaat. Heb ik het juist? Probeer jezelf echter eerst de volgende twee vragen te stellen voordat je ingaat om een mooi verhaal. Ten eerste: Wat is je doel (hoeveel kilo wil je afvallen)? 2 Is dit realistisch om dit te verwachten van een pil?

Wanneer je je als doel een ongekend hoog aantal kilo’s neemt weet je eigenlijk al bijna zeker dat je jezelf gaat teleurstellen. Een algemeen advies is om een realistisch doel te hebben: start bijvoorbeeld met 4 of 5 kilo in een maand.

Op wat voor manier wil je afvallen?
Ben je bereid om ten koste van je (lichamelijke) gezondheid af te vallen? Heiligt het doel alle middelen? Dan kun je eens kijken naar stackers en fatburners.  Deze producten hebben echter vaak bijwerkingen die niet duidelijk vermeld worden. Denk hierbij aan: opgejaagd gevoel, hoge bloeddruk, nervositeit, flauwvallen, depressiviteit en geheugenverlies. Ook de kans op verslaving is aanwezig. Dit omdat stoppen met dit soort producten vaak hand in hand gaan met hoofdpijn, misselijkheid en depressiviteit. Wanneer je de pillen dan weer gaat slikken voel je je weer beter. Dit is natuurlijk tegen beter weten in!

Wat is een gezond alternatief?
Wanneer je je meer bewust bent van de gezondheid van je lichaam is er eigenlijk maar een goed alternatief: Voedingssupplementen. Dit zijn vaak eeuwenoude gebruikte supplementen waarvan dus al lange tijd ervaringen van bekend zijn. De consument kan er eigenlijk wel vanuit gaan dat met dit soort supplementen geen gekke bijwerkingen zullen optreden.

Waar moet ik op letten bij gezonde afslank pillen?
Belangrijk is dat wanneer je ergens allergisch voor bent (voedingsmiddelen bijvoorbeeld) je goed op de ingrediënten lijst bekijkt of dit aanwezig is. Wanneer dit wel is is het supplement uiteraard niks voor jouw. Het tweede belangrijke punt is de kwaliteit van de supplementen. Er zijn namelijk pillen op de markt met exact hetzelfde ingrediënt echter met een zeer groot verschil van de aanwezigheid van het werkzame ingrediënt. Enkele tips voor het beoordelen van kwaliteit:

 1. Prijs van het product: Wanneer je per capsule gemiddeld 0,20 cent betaald weet je dat je geen goede kwaliteit kan hebben. Zelfs met de goedkopere supplementen kan je daar vanuit gaan
 2. Wat is de kleur van het supplement? Google is en kijk is wat voor kleur de plant heeft. Maak vervolgens de capsule open. Is deze kleur totaal anders of een zeer lichte variant? Dan weet je dat het gemixt is met een vulmiddel.
 3. Is het een betrouwbaar bedrijf? Hoe lang bestaat het bedrijf al. Is het een internet bedrijf kijk dan goed of alle gegevens van dit bedrijf op de site staan. Louche bedrijven hebben vaak alleen een contact formulier op hun site zonder bedrijfs gegevens of telefoon nummer.