koolhydraatarm 50 dagen
  • 50 dagen
    koolhydraatarm
  • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

    Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
  • Zomerslank
    in 4 weken
  • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

    Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
  • Keto challenge
    50 dagen afvallen
  • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

    Van €67 nu €37!
detox dieet
  • Detox Dieet
  • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

    Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
  • Smoothies
    Simpel & lekker
  • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

    Slechts €14,95

Vijf redenen waarom sporten gezond is

Sporten is niet alleen heel leuk om te doen, ook al zijn er genoeg mensen die hier anders over denken, het is ook nog eens zeer gezond. Je valt er mee af en je krijgt een strakker en fitter lichaam. Ook geestelijk gezien is het gezond om te sporten.

1. Sporten helpt bij chronische ziekten.
Hart- en vaatziekte, diabetes, botontkalking, vaatvernauwing, hoge bloeddruk en daarnaast ook een aantal kanker soorten kan je vermijden of verbeteren door te gaan sporten. Chronische aandoeningen worden verlicht wanneer je lichaam fit is.

2. Sporten verbetert je humeur.
Een slecht humeur kan je verminderen of vermijden door stoom af te blazen tijdens het sporten. Sporten zorgt voor een beter humeur. Er komen allerhande stoffen vrij in het lichaam die je gelukkiger maken. Probeer het maar eens. Je hebt een voldaan en “fris” gevoel in je hoofd.

3. Sporten helpt bij een betere nachtrust.
Hoe actiever je overdag bent hoe beter je kunt slapen. Je lichaam heeft het nodig om te bewegen daar zijn we ook op gebouwd. Wanneer je dus moeite hebt met je slaap of je nachtrust is verstoort probeer dan eens te gaan sporten.

4. Sporten helpt je bij een beter seksleven.
Niet alleen doordat je meer energie krijgt kan sporten je helpen een beter seksleven te krijgen. Ook voel je jezelf zekerder wanneer je sport. Sporten kan dus ook een heel goede invloed hebben op jouw relatie.

5. Sporten zorgt voor meer sociaal contact.
Sluit je jezelf teveel op? Dan kan sporten helpen een beter sociaal contact op te bouwen. Zowel tijdens het sporten in de sportschool als tijdens het joggen zal je mensen tegenkomen. Het helpt je weer buiten te komen waardoor je jezelf direct weer beter gaat voelen.

Tips om jouw doelen te halen

Soms heb je van die dagen dat je het even niet meer ziet zitten. Je energie is op, je wilt en kunt alleen nog maar op de bank zitten. Toch is het heel belangrijk om dan toch door te gaan en jezelf over deze dip heen te kunnen zetten. Hieronder volgen een aantal tips om je opnieuw een energie stoot te geven.

Voldoende calorieën.
Wanneer je wilt afvallen ben je misschien geneigd direct voor 800 calorieën minder te gaan. Je lichaam zal dit in het begin wel aankunnen, maar al snel zal je energie op een laag pitje komen te staan. Probeer dan te zorgen dat je meer calorieën binnen krijgt. Ga bijvoorbeeld 400 calorieën onder het normale zitten en je zult zien dat je jezelf snel beter voelt. Dit werkt aan twee kanten goed. Nog steeds zal je gewicht verliezen door het verminderen van de dagelijkse calorieën en je krijgt weer meer beweging.

Gebalanceerde voeding.
Zorg er altijd voor dat je gebalanceerd eet. Voldoende koolhydraten, vetten, suikers, groenten en fruit. Dit is erg belangrijk om geen tekorten te krijgen. Je kan voor de zekerheid ook een multi vitamine gaan bijnemen.

Drink genoeg water.
Minimaal 2 liter water per dag is de standaard. Wanneer je zonder energie zit kan het zijn dat je licht uitgedroogd bent. Water is zeer belangrijk voor je. Ook wanneer je veel koffie drinkt zou je eigenlijk na iedere kom koffie water dienen te drinken. Koffie drijft namelijk vocht af.

Eet vaker een kleinere portie.
Dit is belangrijk om je bloedsuikerspiegel op pijl te houden. Wanneer deze daalt zal je jezelf futloos en moe voelen. Soms zelfs slap. Dit kan je oplossen door vaker kleinere porties te gaan eten.

Een goede nachtrust.
Slaap minimaal zeven uren per nacht. Dit heeft je lichaam echt nodig. Ook tussendoor een kort middagdutje van een half uur kan wonderen doen. Helaas niet altijd mogelijk maar wel goed voor je lichaam.