koolhydraatarm 50 dagen
  • 50 dagen
    koolhydraatarm
  • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

    Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
  • Zomerslank
    in 4 weken
  • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

    Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
  • Keto challenge
    50 dagen afvallen
  • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

    Van €67 nu €37!
detox dieet
  • Detox Dieet
  • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

    Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
  • Smoothies
    Simpel & lekker
  • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

    Slechts €14,95

Thuis sporten? 6 handige hulpmiddelen

Wanneer je geen zin hebt om naar de sportschool te gaan of de reistijden wilt vermijden kan het gemakkelijk zijn wanneer je een aantal hulpmiddelen in huis hebt om zelf te kunnen sporten. Dit hoeft niet veel te zijn en hoeft ook niet duur te zijn. Deze hulpmiddelen zijn ook gemakkelijk wanneer je er niet van houdt in koude en regen te gaan sporten.

De Fitnessbal
Met de fitnessbal kan je alle lichaamsdelen trainen en kan je daarnaast je houding en je lichaamscoordinatie sterk verbeteren. Het hoeft niet veel plaats in beslag te nemen. Je kan de fitnessbal na gebruik gewoon weer laten leeglopen.

Een Springtouw
Springtouwen is een van de beste cardio work outs die er zijn. Ook wanneer je maar langzaam springt verbruik je al ontzettend veel calorieën. Daarnaast is het toch ook wel een stukje jeugdsentiment.

Een sportmatje
Zorg dat je je lichaam ondersteunt met een goede ondergrond. De vloer, het bed of de bank zijn geen goede ondergronden voor oefeningen. Een sport matje heb je dus echt wel nodig voor bijvoorbeeld buikspier oefeningen.

Dumbells
Wanneer je aan krachttraining doet is het gemakkelijk als je thuis een aantal verschillende handgewichten (dumbells) hebt. Deze zijn in verschillende maten en gewichten te verkrijgen en bieden je net iets meer weerstand tijdens de oefeningen.

Weerstandsbanden
Ook deze banden zijn weer erg gemakkelijk om in huis te hebben. Je kan er verschillende oefeningen mee doen en daarnaast ben je bezig met een deel krachttraining. Weerstandsbanden zijn ook weer erg gemakkelijk op te bergen.

Cardio apparaat
Om de training geheel af te maken kan je er nog voor kiezen een cardioapparaat aan te schaffen. Ze zijn eigenlijk vrij duur maar gaan lang mee en je hebt er ook echt iets aan. Probeer er wel voor te zorgen dat je het apparaat kunt instellen in verschillende weerstanden. In deze blog lees je meer over het nut van cardio.

Bewegen met een klein budget
Lukt het financieel niet? Bewegen is gratis. Ga eens rondom je woning op zoek naar fietsroutes of wandelroutes en maak op deze manier je work out compleet. Het is een leuke bezigheid, en het kost je niets. Bovendien is het een mooie manier om jouw omgeving beter te leren kennen. Je kunt altijd iemand meevragen. Samen fietsen of wandelen is nog leuker dan alleen.