koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

10 gezonde producten die helpen om af te vallen

Iedereen die wilt afslanken denkt dat dit enkel te maken heeft met meer bewegen en minder eten. Niets is minder waar. Afslanken kan vaak een harde strijd zijn met jezelf. Sommigen gaan op een speciaal dieet. Helaas kosten dieetproducten nogal wat geld. Toch zijn er een aantal voedingsmiddelen die duidelijk terugkomen in bijna elk dieet.

Wil jij dus beginnen met een gezondere leefstijl om wat kilo’s te verliezen? Dan kun je gebruik maken van deze lijst met voedingsmiddelen. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken in een recept of eten als tussendoortje.

 1. Asperges: Asperges zijn een ideaal voedingsmiddel om pasta en granen te vervangen. Asperges zorgen voor een weinig koolhydraten en vullen het lichaam toch. Er zitten gezonde vitaminen en vocht in. Asperges zijn vriendelijke groenten voor je lichaam.
 2. Courgette: Courgette is heel veelzijdig. Je kan ze gebakken eten maar ook als roerbakgroente is Courgette een heerlijk voedingsmiddel. Omdat er weinig koolhydraten inzitten en juist goed vullen helpen ze je echt tijdens het afslanken.
 3. Zalm: Zalm is een vette vissoort. Veel mensen die proberen af te slanken proberen alle vette voedingsmiddelen te vermijden. Toch is zalm een gezonde vetsoort. Het bevat oliën die je lichaam nodig heeft om ons cardiovasculair systeem te onderhouden.
 4. Bouillonsoep: Ideaal om een snelle honger te stillen. Probeer er wel voor te zorgen dat je een lichte versie hebt. Bouillonsoep is bijna onmisbaar tijdens te periode van afslanken.
 5. Bessen: Een voedingsmiddel dat ontzettend goede kenmerken heeft. Het heeft ook veel antioxidant en zorgt dus naast afslanken ook voor een mooie en gezonde huid.
 6. Ongezouten noten: denk aan amandelen, hazelnoten, cashewnoten, walnoten, etc. Ze zitten vol met vezels, eiwit, ijzer en onverzadigd vet.
 7. Wild Vlees: Een bron van gezonde eiwitten. Wild vlees is vaak mager en daarom zeer geschikt tijdens het afvallen.
 8. Kip en Kalkoen: Wit vlees en is dus gezond. Wanneer je het goed klaarmaakt en het vel verwijderd heb je een geweldig aanbod van voedingsmiddelen. Wit vlees is ook onmisbaar tijdens het afslanken.
 9. Tomaten: Deze kan je eigenlijk overal voor gebruiken. In sauzen en soepen, maar ook zo uit het vuistje. Tomaten bevatten zeer veel antioxidanten.
 10. Groene groenten en sla: Het voedingsmiddel tijdens het afslanken. Het vult enorm en is daarnaast rijk aan allerhande vitaminen en mineralen. Groene groenten en sla zijn eigenlijk onmisbaar voor iedereen.

Wanneer je van bovenstaande producten steeds opnieuw een goede maaltijd kunt maken heb je alle belangrijke voedingsmiddelen binnen. Ze zijn allen arm aan calorieën en toch echt gezond voor het lichaam. Daarnaast kan je nog gebruik maken van noten en eet het liefst volkoren brood met een licht beleg. Let op: dit is alleen een lijst met voorbeelden van producten die je kunt gebruiken in jouw leven. Het is niet gezegd dat als je elke dag alleen deze producten eet je gaat afvallen. Start altijd een dieet in samenwerking met een professional.