koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Wat is een fatburner?

Wil je weten wat een fatburner is? Een Fatburner of een afslankpil is een pilletje wat jou stofwisseling op gang helpt. Vaak bevat een fatburner enorm veel cafeïne waardoor je veel energie krijgt en de vet verbranding versnelt wordt. Door het gebruik van een fatburner kun jij tot wel 150% meer calorieën verbranden op een dag. Het kan je dus heel goed helpen met afvallen.

Hoe kan je afvallen met een fatburner?

De meeste Nederlanders zouden wel graag wat minder vet willen en hier zo min mogelijk voor doen. We zouden allemaal wel een magische pil willen gebruiken die ons het lichaam geeft waar we van dromen, helaas bestaat deze pil nog niet. Toch denken veel mensen dat een fatburner in de buurt komt van deze magische pil. Daarom beschrijven wij in dit artikel hoe je kunt afvallen met het gebruik van een fatburner.

Eigenschappen
Er zijn drie eigenschappen te benoemen waardoor een fatburner een geschikt sport supplement is om af te vallen. Ten eerste stimuleert het de verbranding de gehele dag door, je moet na gaan als je gaat sporten dat je dan wel tot 1.5 keer zoveel verbrand met de zelfde moeite die je er in steekt. Ten tweede neemt het je honger gevoel weg, hierdoor kun je gemakkelijker van snacks en zoetigheid afblijven. Ten derde geeft het je ook nog eens meer energie waardoor het gemakkelijker is om het sporten vol te houden.

Fatburner tips
Nu je weet dat een fatburner je kan helpen met het verliezen van vet komt nog de grote vraag welke nou geschikt is. Er worden tegenwoordig zoveel fatburners verkocht waardoor het vaak lastig te bepalen is welke het beste is. De fatburner die wij kunnen aanraden is reduxine, reduxine heeft geen nare bijwerkingen en op het internet zijn er vele positieve reduxine ervaringen te lezen van tevreden gebruikers.

Vermageringspillen

Vermageringspillen, het woord zegt het al. Vermageren. Iemand met een beetje gezond verstand zal dus weten dat dit nooit gezond voor je kan zijn. Ik spreek eigenlijk liever over afslank pillen. Dat woord heeft een hele andere lading. Vermageren klink als een zieke obsessie om vel over been te worden, afslanken meer als je figuur op orde krijgen. Hoe het ook zij, vermageringspillen zijn nu eenmaal onder deze naam op de markt gebracht en dus houden we het maar even bij deze term.

De hype rondom vermageringspillen

Er is een lange periode geweest dat vermageringspillen echt een hype waren. De fabrikanten lieten ze voordoen als een effectief wondermiddel om heel snel van je overgewicht af te komen. Handig inspelend op het huidige modebeeld van de moderne wereld, waar iedere foto model, actrice of soapster het ideale schoonheidsbeeld weergaf. En televisie vertroebeld ons beeld op de werkelijkheid, dus als je in de reclameblokken tussendoor een reclame zag over vermageringspillen dan was je na het jaloers kijken naar zo’n slanke actrice snel vatbaar voor het plaatsen van een bestelling. Toch is de hype ook weer snel overgegaan. Want al snel werden vele vermageringspillen weer net zo snel uit de handel genomen. Vermageringspillen hebben namelijk het doel om snel van je vet af te raken, maar ook het gevaar dat je daardoor veel te weinig andere voedingstoffen binnen krijgt. Dieet fabrikanten die dit inzagen kwamen na de hype van vermageringspillen dan ook steeds vaker met voedingssupplementen, shakes en sapjes op de markt.

Moet je dan helemaal niet beginnen aan vermageringspillen?
Dat is je eigen keuze. Je kan best de vermageringspillen gebruiken als extra middel om sneller af te vallen. Vergeet alleen niet dat je ook je gezonde voeding moet blijven binnen krijgen. Vermageringspillen zijn een hulpmiddel en niet een doel op zich. Alleen op pillen leven is gewoon onmogelijk. Vermageringspillen gecombineerd met een uitgebalanceerde levensstijl, waarin je vitamine en mineralen via verse groente en vers fruit blijft gebruiken, kan zo samen heel effectief werken. Let bij vermageringspillen wel op dat deze de juiste ingrediënten bevatten en niet op de zwarte lijst staan van fabrikanten. Koop liever geen vermageringspillen via Ebay of een wazige website, maar uitsluitend bij betrouwbare webwinkels of in de drogisterij.

Pillen om af te vallen
Vermageringspillen zijn geen wonderpillen. Wanneer je serieus van je overgewicht af wil zal je ook de rest van je levens- en eetpatroon moeten aanpakken. Om de eerste kilo’s er snel af te krijgen kunnen vermageringspillen je uitstekend op weg helpen, maar daarna zal een goede en verantwoorde levensstijl het toch van ze over moeten nemen. Anders moet je de rest van je leven op vermageringspillen blijven leven, en dat is natuurlijk niet gezond.