koolhydraatarm 50 dagen
  • 50 dagen
    koolhydraatarm
  • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

    Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
  • Zomerslank
    in 4 weken
  • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

    Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
  • Keto challenge
    50 dagen afvallen
  • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

    Van €67 nu €37!
detox dieet
  • Detox Dieet
  • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

    Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
  • Smoothies
    Simpel & lekker
  • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

    Slechts €14,95

Hoe kan ik plaatselijk afvallen?

Kan je door een dieet plaatselijk afvallen? Wanneer je gewicht omhoog gaat, zal het teveel aan vet zich in heel het lichaam opstapelen. Als je op je voeding gaat letten om plaatselijk af te vallen, kom je bedrogen uit. Het vet zal zich namelijk op dezelfde manier oplossen als het eerst opgeslagen is, namelijk over het gehele lichaam. Toch zien sommige mensen dat ze na een dieet nog altijd vet op bepaalde plaatsen, zoals buik en benen moeilijk wegkrijgen. Als je doel dus werkelijk is om plaatselijk af te vallen om probleemzones op te lossen is een dieet dus niet de geschikte oplossing.

Mogelijkheden voor plaatselijk afvallen

Wat is dan wel een oplossing als je vooral plaatselijk wil afvallen? Een eerste mogelijkheid is een fitnesscoach onder de arm te nemen. Door aangepaste oefeningen kunnen de spieren aan het werk gezet worden op bepaalde plaatsen en op die manier het vet verbranden in probleemzones. Je moet dan wel regelmatig de opgelegde oefeningen uitvoeren om resultaat te bekomen. Maar je kan ook thuis of op het werk zorgen voor extra beweging. Buikspieroefeningen zijn een uitstekende oplossing om de probleemzone buik aan te pakken. Maar ook benen en billen kan je oefenen. Zo kan je meer de trappen nemen, beginnen met lopen, fietsen of op een trampoline springen om plaatselijk af te vallen.

Crèmes en hydratatie
Een volgende mogelijkheid is het gebruik van contour verstevigende crèmes. Deze crèmes kan je aan brengen op de zones waar je plaatselijk wil afvallen. Door de actieve bestanddelen gaat het middel plaatselijk de huid strakker maken en het vet laten verbranden. De huid gaat dan zichtbaar gladder en strakker worden. Een andere oplossing om plaatselijk af te vallen is het drinken van speciale thee. In de handel zijn er bepaalde theemengelingen te koop die zich vooral op de buik concentreren. Je kan dan volgens de beschrijving een aantal kopjes thee per dag drinken om een plattere buik te verkrijgen en aldus plaatselijk af te vallen.

Plaatselijk vet wegzuigen 
Een volgende mogelijkheid om plaatselijk af te vallen is een bezoek aan de schoonheidsspecialiste of diëtiste. Er bestaan tegenwoordig verschillende technieken om plaatselijk gewicht te verliezen. Speciale modderpakkingen, behandelingen met laser of ultrasoon, zelfs door de huid gaan af te koelen kan men verbranding van vet stimuleren en op die manier je plaatselijk laten afvallen.