Keto revolutie
  • Keto revolutie
  • Tijdelijk van €97 voor slechts €37. Beste dieet van 2020 volgens onze deskundigen.
Afslank receptenbijbel
  • Afslank receptenbijbel
  • Direct starten met verantwoord koken en een gezonde leefstijl. Simpel en goedkoop afslanken.
50 dagen koolhydraatarm dieet
  • Koolhydraatarm dieet
  • Een voordelig 50-dagen dieet. Ontvang alles wat je nodig hebt voor een gezond en fit lichaam!
trainingsprogramma voor mannen
  • Training mannen
  • Trainingsprogramma gericht op mannen. Werk aan spieren, mindset en je gezondheid!
trainingsprogramma voor vrouwen
  • Training vrouwen
  • Succesvol product voor vrouwen. Strakke buik, meer spieren en een gezond lichaam.

Sappen dieet

Wil je op zeer korte tijd afvallen en tegelijkertijd je lichaam zuiveren? Dan is het sappen dieet, ook wel “juicing detox” genoemd, echt iets voor jou! Door het drinken van verse vruchten- en groentensappen geef je je lichaam alles voor een grote inwendige schoonmaak en raak je snel je overtollige kilo´s kwijt! We spreken ook wel over “Sapkuren”.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2020.
Snel resultaat.
€37
Normaal €97
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€27
Normaal €69
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €69
Bekijken
Training mannen Mannen training.
Max. spiertraining.
€67
Normaal €292
Bekijken
Training vrouwen Vrouwen training.
Sterker lichaam.
€67
Normaal €292
Bekijken

Afvallen met sapjes

De bedoeling is dat je tijdens het sappen dieet uitsluitend verse sappen drinkt van fruit en rauwe groenten, het liefste biologisch. Fruit en groenten bevatten veel belangrijke voedingsmiddelen zoals o.a. vitaminen, mineralen en antioxidanten die makkelijk te verteren zijn en bovendien helpen je immuunsysteem het sappen dieet versterken. De sappen bezitten weinig eiwitten en vetten (weinig calorieën) en helpen je dus snel af te vallen. Tijdens het sappen dieet werken de sappen ontgiftend en spoelen alle afvalresten weg uit je lichaam. Wel opgelet, als je het sappen dieet te lang volgt, breekt je lichaam niet enkel vetten af, maar ook spierweefsel. Om een tekort aan essentiële voedingstoffen te vermijden, raden we aan het sappen dieet niet langer dan twee weken achter elkaar te volgen. Het beste is om het sappen dieet één dag per week of een weekend te volgen. Besluit je om toch langer het sappen dieet te volgen, is het verstandig dat je tussendoor nog wat lichte en eenvoudige maaltijden gebruikt om dit tekort te beperken.

Praktische richtlijnen
Gebruik het liefst sappen die je zelf vers bereidt. Consumeer ze dan wel onmiddelijk want veel vruchten verliezen snel hun voedings-waarde na het persen. Als je toch kant-en-klaar-sappen gebruikt, koop dan best de biologische versie en let er op dat ze niet gepasteuriseerd zijn en suikervrij.

Fruitsappen
Wat betreft fruit, mogen alle vruchten tijdens het sappen dieet genuttigd worden, maar kijk uit met citrusvruchten als je een wat gevoeligere lever hebt. Goede groentesappen die voor het sappen dieet kunnen worden gebruikt, zijn de sappen van wortelen, andijvie, veldsla, kropsla, aardappels, zuurkool, witte kool, brandnetel, paardebloem, spinazie, tomaten, bieten en knolselderij.

Alternatieve sapjes
Niet te vergeten tijdens het sappen dieet is naast het drinken van sap, ook ander vocht te drinken in de vorm van water of kruidenthee. Per dag drink je ongeveer twee liter vocht, waarvan één liter sap. Koffie, frisdrank en alcohol zijn volledig uit den boze!

Hoelang kun je dit dieet volgen?
Volg het sapkuren dieet maximum twee weken, naargelang hoe je jezelf voelt. Let op: Tijdens de eerste drie dagen van de afbouw van het sappendieet moet je sap blijven drinken en daar geleideijk aan ingrediënten aan toevoegen zoals bvb. bij vruchtensap lijnzaadextract, havervlokken of honing. Bij groentesap zijn dit bvb. room, lijnzaad, eigeel of melk. Het sappen dieet van puur natuurlijke sappen zorgt ervoor dat je snel afvalt en resulteert in een schitterende huid, stralende ogen en nieuwe energie!