koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Bloedgroepdieet

Iedere mens is anders en heeft verschillende eetbehoeften naargelang zijn levensstijl. Vele diëten beloven je dat je snel zal afvallen, maar meestal zijn deze gebaseerd op algemene doelen. Het bloedgroepdieet is afgestemd op jouw bloedgroep en voldoet aan de specifieke noden van je lichaam.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2022.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Afvallen met het bloedgroepdieet

Zoals de naam al verraadt, is het bloedgroepdieet een dieet dat zich richt naar jouw bloedgroep en de voedingsmiddelen die hierbij passen. Als je op een gezonde, maar ietwat tragere manier wil afvallen, is dit dieet echt iets voor jou. De meeste diëten beloven je een snel gewichtsverlies, maar dit werkt vaak averechts en heeft een slecht effect op je gezondheid. Je bloedgroep bepaalt wat je wél mag eten, en welke voeding je best vermijdt. Bovendien zorgt het bloedgroepdieet ervoor dat het immuunsysteem wordt versterkt en de stofwisseling van het lichaam verbetert.

Wat eet je bij welke bloedgroep?

Voedsel op zich is dus niet “goed” of “slecht”, je moet gewoon het juiste voedsel voor de betreffende bloedgroep consumeren. Bekijk hieronder per situatie relevante informatie over voeding:

Bloedgroep O

 • Dit is de oudste bloedgroep waar de andere bloedgroepen van zijn afgeleid. De meeste mensen met deze bloedgroep bezitten meestal een sterke spijsvertering. Daarom kunnen ze het best eiwitten consumeren m.a.w. vlees en vis en weinig koolhydraten. Wanneer je wil afvallen, kan je best vis, rood vlees en groene groenten eten zoals bvb. spinazie en broccoli. Het beste is om dingen zoals tarwe, kolen en bonen te vermijden als je het bloedgroepdieet volgt.

Bloedgroep A

 • Deze bloedgroep is de tegengestelde van bloedgroep O. Als je bloedgroep A hebt, heb je een gevoelige spijsvertering en ben je het best af met een combinatie van granen en groenten. Samengevat komt het erop neer om zoveel mogelijk vegetarisch te eten, veel koolhydraten en weinig zuivel. Erg goed voor je lichaam zijn bvb. zalm, soja, linzen, broccoli, ananas en zelfs koffie! Hetgene je het best niet gebruikt als je wil afvallen, is vooral vlees en zuivel.

Bloedgroep B

 • B is de enige bloedgroep die volgens het bloedgroepdieet goed zuivelproducten verdraagt omdat ze , net zoals bloedgroep O, een sterke spijsvertering hebben. Mensen met deze bloedgroep zijn het best af met een gevarieerde voeding van vlees, vis, groenten en granen. Dingen die erg heilzaam zijn, zijn sardines, yoghurt, olijfolie, rijst, wortels, bananen en druivensap. Als je wil afvallen, hou je je best aan vlees, vis en bladgroenten en vermijdt je mais, pinda´s en tarwe.

Bloedgroep AB

 • Slechts 5 % van de bevolking heeft deze recente bloedgroep. Dit zijn mensen met een zeer gevoelige spijsvertering. Deze bloedgroep is een combinatie van bloedgroep A en B en van zijn voor- en nadelen. Bloedgroep AB consumeert best dingen zoals bvb. lamsvlees, kwark, pinda´s, komkommer en kersen. Als je wil afvallen, eet je vis, zuivel, groene groenten, ananas en rijst. Probeer zeker om rood vlees, tarwe en mais te vermijden.