koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Omega dieet

Bij het afvallen draait het niet alleen om minder eten, maar ook om letten op wat je eet. En je moet er natuurlijk ook op letten dat je gezond eet. Zo zijn niet alle vetten ongezond, sommige vetten hebben we juist nodig om gezond te blijven. De omega vetten zijn zulk soort vetten. Omega 3 is goed voor je gezondheid en kan je zelfs helpen bij het afvallen. Het eten van deze vetten wil niet zeggen dat je hier dik van wordt, tenzij je echt grote hoeveelheden binnenkrijgt. De omega vetten kunnen je juist helpen gewicht te verliezen en kunnen er ook voor zorgen dat dit gewicht er niet weer opnieuw aankomt.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Afvallen met omega 3

Deze vetten, en vooral omega 3, kunnen ervoor zorgen dan onze stofwisseling en onze energie productie omhoog gaan. En dit gebeurd juist niet als we minder gaan eten, want ons lichaam past zich aan, aan de hoeveelheid voedsel die binnenkomt. Dus als jij minder gaat eten, gaat je lichaam gewoon minder verbruiken en zo val je dus eigenlijk niet af. Om te zorgen dat je wel afvalt moet je zorgen dat je stofwisseling op gang blijft en dit kan dus onder meer door het eten van omega 3. En doordat we ook meer energie aanmaken zijn we ook eerder actief en bouwen we meer spiermassa op. Spieren zorgen voor het extra verbranden van calorieën en dit helpt je stofwisseling ook weer verder op weg. Hierdoor wordt het dus iets gemakkelijker om ervoor te zorgen dat de kilo’s er ook echt af blijven. Maar er zitten nog meer voordelen aan omega 3, want je hebt er ook langer een voller gevoel van en het houdt je bloedsuikerspiegel in balans. En dan hebben we het nog niet gehad over de voordelen voor je huid, haar en je nagels. En als je lichaam zich goed voelt, dan voel jij je als mens ook een stuk beter.

Tip: bekijk nu ook uitgebreide informatie over afvalprogramma’s in Oosterhout en Emmen of bekijk meer informatie over het 10 dagen dieet.

Goed voor de bloedsuikerspiegel

Omdat Omega 3 helpt om je bloedsuikerspiegel op niveau te houden, zorgt het ervoor dat de insuline in ons lichaam zijn werk kan doen. Dit hormoon zorgt ervoor dat we genoeg energie kunnen halen uit koolhydraten en dan proteïne gebruikt kan worden om onze spieren op te bouwen en hierdoor wordt het opslaan van vet in ons lichaam ook beperkt. Als we omega 3 aan ons voedingspatroon toevoegen dan worden onze lichaamscellen gezonder en kunnen ze beter gebruik maken van insuline. Dit helpt er ook bij om hoge pieken of lage dalen in onze bloedsuikerspiegel te voorkomen, want dit kan leiden tot het toenemen van ons gewicht en dan neemt ook het risico op diabetes type II toe. Kortom, omega 3 is dus een heel handig hulpmiddel bij het afvallen.

Wat is Omega 3?
Omega 3 helpt ons lichaam ook om te gaan met onze ‘brandstoffen’, omdat omega 3 ons lichaam helpt om de suikers die in koolhydraten zitten om te zetten naar spiermassa. Hier wordt het tijdelijk omgezet in glycogen, wat ons lichaam gebruikt als het even snel energie nodig heeft. Maar als dit glycogen opraakt, dan wordt het vet in ons lichaam gebruikt als energie bron en neemt het vetpercentage dus af.

Wat doet Omega 3?
Als je wilt afvallen met omega 3 is het dus belangrijk dat je voldoende hiervan binnenkrijgt. Omega 3 zit in vis, vooral in makreel, haring, zalm, ansjovis en sardientjes. Andere soorten vis bevatten ook omega 3 maar in mindere mate. Ook is omega 3 te vinden in verschillende plantaardige oliën, zoals lijnzaadolie en walnootolie. Maar ook in eieren en vlees zitten een beperkte hoeveelheid omega 3. Bij scharreldieren is dit percentage hoger dan bij dieren die alleen maar graan te eten krijgen. Ook kun je voedingssupplementen met omega vetzuren erin nemen.

Snel gewicht verliezen

Zoals bij elk dieet moet je er dus goed over nadenken wat je eet en wat je niet eet en je moet zorgen dat je van de belangrijke stoffen genoeg binnenkrijgt. Maar dan kun je op deze manier er wel voor zorgen dat je niet alleen afvalt, maar tegelijkertijd ook steeds gezonder wordt, want omega 3 heeft veel voordelen voor onze gezondheid. Eigenlijk kun je met dit dieet dus afvallen met vet, in plaats van dik te worden van het eten van vet. Maar het gaat hier natuurlijk alleen om de onverzadigde vetten, de verzadigde vetten moet je proberen te vermijden.