koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Dr. Frank Dieet

Frank van Berkum is een internist uit Hengelo. Hij werkt bij ziekenhuisgroep Twente en is tevens verbonden aan een kliniek voor mensen die lijden aan obesitas (overgewicht). Frank van Berkum deed naar eigen zeggen zes jaar wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van dieten. Op basis hiervan ontwikkelde hij het Dr Frank Dieet. Vreemd genoeg heeft van Berkum de bevindingen van zijn onderzoek nergens gepubliceerd, terwijl dit wel gebruikelijk is in de geneeskunde.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Een verzadigd gevoel
Herkent je het hongergevoel van die keren dat je een dieet hebt uitgeprobeerd? Vind je dit knap vervelend en wil je hier niet nog een keer mee te maken krijgen? Bij het Dr. Frank Eiwitdieet neem jeveel eiwitten, waardoor je gemakkelijk een verzadigd gevoel bereikt. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, want op die manier grijp je niet snel naar snacks en tussendoortjes. Ook een prettige bijkomstigheid van het Dr. Frank Eiwitdieet is het (vaak) uitblijven van het jojo-effect. Veel mensen komen weer terug op hun oude gewicht nadat ze afgevallen zijn. Dit is natuurlijk niet wenselijk!

Afvallen met het Dr Frank Dieet, hoe werkt dat?
Het Dr Frank Dieet is een eiwittendieet waarbij koolhydraten nagenoeg verboden zijn. In feite is dit dieet een kopie van het Dr Atkins Dieet en is daarmee niets nieuws onder de zon. Doordat je veel eiwitten binnenkrijgt hoef je geen honger te lijden. Een ander voordeel van een hoog eiwitdieet is dat je spiermassa niet wordt aangetast. Dokter Frank raad opvallend genoeg af om fruit te eten vanwege de koolhydraten (suikers) die daar in zitten.

Wat zijn de effecten op korte- en lange termijn?
Na drie maanden mag je meer koolhydraten, en dus ook vaker fruit, tot je nemen. Tijdens de eerste drie maanden krijg je dus te weinig vitamines en vezels binnen. Vezels zijn o.a. belangrijk voor een goede werking van de darmen. Als je dit dieet strikt opvolgt kun je een kilo per week afvallen. Het Dr Frank Dieet is op de korte termijn goed vol te houden maar op de lange termijn is het een stuk lastiger om dit dieet te blijven volgen omdat het een duur en eenzijdig dieet is. Het gevaar bestaat dat als men stopt met dit dieet dat de kilo’s er snel weer aanvliegen.

Tip: bekijk nu ook uitgebreide informatie over afvalcoaches in Maarssen en Harderwijk of bekijk meer info over het Vastendieet.

Voordelen en nadelen van het Frank Dieet

Zoals elk dieet heeft ook het afvalprogramma van Dr. Frank voordelen en nadelen. En uiteraard ook voorstanders en tegenstanders. Hieronder vind je samengevat de belangrijkste voordelen en nadelen van het programma:

 • Dieet bestaat voor een groot deel uit onbewerkte voeding (+)
 • Je krijgt niet extreem te maken met een honger gevoel (+)
 • Niet al te veel schommelingen in bloedsuikerspiegel (+)
 • Je houd je spiermassa (+)
 • Het is een vetarm dieet terwijl verzadigde vetten helemaal niet verkeerd zijn (-)
 • Je eet (in het begin) weinig tot geen fruit (-)
 • Met het dieet eet je weinig vezels (-)
 • Je kunt last hebben van een slechte adem (-)

Afvallen zit tussen je twee oren!
Als u wilt afvallen en uw ideale gewicht ook op de lange termijn wilt behouden dan is het Mentale Dieet Plan misschien ook iets om te overwegen. Door middel van eenvoudige, maar zeer effectieve tips zult u op een relaxte manier snel gewicht verliezen zonder dat u last krijgt van het jojo effect.