Keto revolutie
 • Keto revolutie
 • Tijdelijk van €97 voor slechts €37. Beste dieet van 2020 volgens onze deskundigen.
Afslank receptenbijbel
 • Afslank receptenbijbel
 • Direct starten met verantwoord koken en een gezonde leefstijl. Simpel en goedkoop afslanken.
50 dagen koolhydraatarm dieet
 • Koolhydraatarm dieet
 • Een voordelig 50-dagen dieet. Ontvang alles wat je nodig hebt voor een gezond en fit lichaam!
trainingsprogramma voor mannen
 • Training mannen
 • Trainingsprogramma gericht op mannen. Werk aan spieren, mindset en je gezondheid!
trainingsprogramma voor vrouwen
 • Training vrouwen
 • Succesvol product voor vrouwen. Strakke buik, meer spieren en een gezond lichaam.

Mentale Dieetplan

Het mentale dieet plan leert u anders om gaan met diëten. Het gaat nu niet alleen maar om het fysieke deel van afvallen maar nu wordt er vooral de nadruk gelegd op het mentale deel van kilo’s kwijtraken. Doordat men negatief tegen een dieet aan gaat kijken wordt het alleen maar moeilijker om af te vallen. Deze negatieve kijk tegen het dieet wordt meestal veroorzaakt doordat men steeds denkt dat men te dik is, niet snel genoeg afvalt of dat afvallen nooit zal lukken. Door deze kijk op het dieet wordt het alleen maar moeilijker om af te vallen en zult u niet of vrijwel niet afvallen. Het mentale dieetplan ondersteund u hierbij en zorgt ervoor dat u positief tegen uw dieet aankijkt waardoor afvallen leuk wordt en ook echt werkt. Er wordt u geleerd om uw instelling te veranderen. Als u het volgt leert u dat u niet helemaal volgepropt hoeft te worden bij elke maaltijd maar ook gewoon lekker kunt eten met mate. Hierdoor gaat het afvallen grotendeels vanzelf!

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2020.
Snel resultaat.
€37
Normaal €97
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€27
Normaal €69
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €69
Bekijken
Training mannen Mannen training.
Max. spiertraining.
€67
Normaal €292
Bekijken
Training vrouwen Vrouwen training.
Sterker lichaam.
€67
Normaal €292
Bekijken

Meer informatie over dit dieet

Waarom heet dit dieet eigenlijk het “Mentale Dieet Plan”? Wat bedoelen ze nu precies met het “mentale” aspect? Dit aspect is precies hetgeen wat dit dieet anders maakt dan alle andere diëten die we kennen in Nederland. Wanneer je het Mentale Dieet Plan volgt zul je een aantal oefeningen uit moeten voeren die gebaseerd zijn op Neurolinguïstisch programmeren (NLP). Dit is een tak in de psychologie dat een hele goede invloed heeft op je motivatie. Het mentale dieet is het volgende aspect waarbij calorieën niet meer geteld zullen worden. Het is namelijk toegestaan om te eten wat je zelf wilt, zolang je je maar houd aan een bepaalde volgorde. Voor deze volgorde bestaat er een schema waarin overzichtelijk te zien is wat je mag gaan eten op een bepaalde dag. In het Mentale Dieet Plan staan verschillende lijsten die jou uitleggen wat je allemaal mag eten. Het onderscheid wordt gemaakt in zuivelproducten, koolhydraten en proteïne.

Hoe werkt het mentale dieetplan?
meer verbranden met het mentale dieetplanHet idee achter het mentale dieetplan is dat je kunt eten wat je wilt, en dat je toch kunt afvallen. Dit komt omdat je een van tevoren opgesteld schema krijgt van Katja Callens waarbij je in je voeding afwisselt tussen eiwitten, koolhydraten en zuivel. Je blijft dus gevarieerd eten maar je verliest toch gewicht. Het verschil met het mentale dieetplan en andere diëten is dat je een persoonlijke online coach krijgt die je begeleidt met het afvallen. Daarnaast krijg je oefeningen die goed zijn voor je motivatie om af te vallen. Deze motivatie-oefeningen veranderen je mentaliteit en maken het zo makkelijker om het dieet vol te houden en die overtollige kilo’s kwijt te raken.

Afvallen met Katja Callens

Het mentale dieet plan is opgesteld door Katja Callens, zij heeft ook lang gevochten tegen overgewicht en heeft heel veel verschillende soorten dieeten en methodes geprobeerd. Hierdoor heeft ze veel ervaring opgedaan. Daarnaast is zij ook gewichtsconsulente geworden. Katja Callens heeft vooral veel kennis op gedaan met verschillende methodes die eigenlijk allemaal niet werken. Dit heeft haar gedreven om zelf een methode te ontwikkelen: “Het mentale dieet plan”.Een paar conclusie die zij heeft getrokken uit haar ervaring zijn:

 1. Vetarm eten werkt niet
  Vetarm eten bestaat al meer dan 25 jaar en de mensen binnen onze samenleving zijn alleen maar dikker en dikker geworden. Wist u bijvoorbeeld dat meer dan 50% van de Nederlandse en Belgische bevolking aan overgewicht lijdt. Hieruit kunnen we natuurlijk afleiden dat alleen vetarm eten niet helpt. Belangrijk is om te weten dat je mentaal de juiste gedachten moet hebben over voedsel, sporten en succesvol afslanken. Afslanken zit voor 90% tussen de oren.  Daarom is het mentale dieet plan opgezet om  het probleem aan te pakken bij de oorzaak.
 2. Fitness toestellen werken niet
  Wat opvalt is dat er steeds meer fitness centra komen. Ook worden er als broodjes over de toonbank fitnesstoestellen verkocht. Alleen is het je wel eens opgevallen dat mensen echt heel veel afvallen? Het enige wat lichter wordt is je portemonnee. Het is een stap in de goede richting alleen als je er niks mee doet is het natuurlijk zonde. Hoeveel mensen nemen of hebben zelfs geen tijd om een uurtje te sporten per dag? Tuurlijk hebben we allemaal goede voornemens om weer eens te gaan sporten, maar na 3 maanden ligt het abonnement ook weer in de kast en doen we er eigenlijk niks meer mee. Het is zelfs zo dat ongeveer 90% van alle abonnees niet eens genoeg sporten om hun fitness abonnement eruit te halen. Dit is toch zonde?
 3. Een Caloriearm dieet werkt niet
  Een caloriearm dieet helpt ook niet met afslanken. Caloriearm dieet werkt nietDit soort diëten zijn eigenlijk heel slecht voor je lichaam. Het gevolg van een caloriearm dieet is namelijk dat het metabolisme wordt vertraagd. Dit betekend dat je lichaam MINDER vet gaat verbranden. Dat wil je toch niet? In het begin val je misschien enkele kilo’s af, maar daarna kom je niet meer verder. Je kan namelijk nooit afslanken door jezelf uit te hongeren!

Waarom werkt dit dieet?
Door het vooropgestelde schema te volgen verander je als het ware de stofwisseling in je lichaam. Op deze manier gaat je lichaam meer calorieën verbranden, en blijft dit zelfs in rust doen! Daarnaast krijg je eenvoudige tips die makkelijk zijn vol te houden, zodat je niet alsnog teveel gaat eten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veel water drinken, een simpele truc om je maag te vullen en zo je hongergevoel te remmen. In het mentale dieetplan staan nog veel meer van deze handige tips die je dagelijks toe kunt passen. Je krijgt van het mentale dieetplan wekelijks e-mails met recepten van goede gerechten die je gewoon mag eten als je het mentale dieetplan volgt. Op deze manier kun je dus gewicht verliezen terwijl je de dingen kunt blijven eten die je lekker vindt.

Oefeningen voor de geest
Verder zorg je met de mentale oefeningen voor een andere ‘state of mind’, waardoor je anders leert denken over eten en afvallen. Op deze manier wordt het afvallen stukken makkelijker. Een ander onderdeel van het mentale dieetplan zijn de 7 manieren om vet te verbranden. Eén van deze manieren is om ’s ochtends niet het ontbijt over te slaan, hoewel veel mensen denken dat je daardoor gewicht kunt verliezen. Je moet er juist voor zorgen dat je lichaam de hele dag door genoeg brandstof heeft en dit doe je door juist meerdere malen op een dag te eten. Deze en andere manieren van afvallen worden uitgebreid beschreven door Katja Callens in het mentale dieetplan.