koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Afvallen met Victoza

Het is een teken van de tijd. Steeds meer mensen, voornamelijk vrouwen, willen voldoen aan een utopisch plaatje. Het plaatje dat door de media en vooral de reclame wordt geschilderd. Een ideaal beeld van vrouwen met een perfect lichaam met perfecte maten zonder onregelmatigheden of een andere oneffenheid. De photoshop-modellen. Maar, zoals al gezegd, dat is een utopie. Geen enkele vrouw, ook niet het model in de advertentie, voldoet daar aan. En toch willen we dat. De waarheid is anders. Niet iedereen heeft het getroffen met een mooi en slank lichaam. Sterker nog, er zijn maar weinig vrouwen die ook maar een beetje in de buurt komen van wat we in advertenties zien. Maar als je écht wil, kan je er gelukkig wél zelf wat aan doen.

Sporten en gezond eten is de basis

Sporten en gezond eten zijn essentieel om een mooi slank lichaam te krijgen. Helaas is het in deze drukke maatschappij niet zo makkelijk om daar voldoende tijd voor vrij te maken. Vooral het sporten schiet er dan vaak bij in. Gelukkig zijn er ook andere oplossingen. Op het internet en op televisie worden allerlei producten aangeprezen. Denk maar aan afslankshakes, apparaten voor de buikspieren, fatburners en noem maar op. Deze middelen helpen soms, maar soms ook niet. Daarnaast kan je om af te vallen ook denken aan andere middelen zoals Xenical en Victoza.

Gewicht verliezen met Victoza

Xenical zorgt ervoor dat het vet dat je binnenkrijgt als je eet, niet wordt opgenomen door je lichaam. Het lijkt een wondermiddel en eigenlijk is het dat ook. Als er maar met een aantal randvoorwaarden rekening wordt gehouden. Let op:

 • Er moet er ook een dieet met weinig calorieën worden gebruikt.
 • Het is van belang dat je deze kuur start in combinatie met voldoende lichaamsbeweging.
 • Je mag het middel niet gebruikt worden tijdens zwangerschap.
 • Als je allergisch bent voor orlistat (de werkzame stof in Xenical). Raadpleeg dus altijd eerst een arts of diëtist als je overweegt dit middel te gaan gebruiken.

Afvalen met Victoza

 1. Victoza is een middel dat vooral wordt gebruikt bij de behandeling van diabetes.
 2. Het is echter ook erg effectief als je gewicht wil verliezen.

Maar ook hier zijn er een aantal randvoorwaarden waar je rekening mee moet houden. Het middel wordt via een injectie toegediend, wat sommige mensen zal afschrikken. Door het toedienen van Victoza krijg je het gevoel dat je sneller vol zit dan normaal. Met als gevolg dat je minder eet. De meeste mensen die dit middel gebruiken hebben geen last van bijwerkingen maar het kan zo zijn dat je er misselijk ervan wordt en moet overgeven. Ook bij het gebruik van dit middel is het raadzaam om eerst met een arts te overleggen. En mooi en slank lichaam is dus dichterbij dan je denkt, maar je moet er altijd wat voor over hebben. Je hoeft het echter niet helemaal alleen te doen. Er zijn middelen die je een duwtje in de juiste richting geven. Zodat die lastige kilo’s er vanaf vliegen.