koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Afvallen met Xenical

In onze samenleving is overgewicht een groot probleem. Steeds meer mensen zijn te zwaar en de gevolgen ervan zijn zowel voor het individu als voor de maatschappij aanzienlijk. Op persoonlijk niveau zijn de effecten van overgewicht vooral te zien in de lichamelijke aspecten: een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, diabetes en vroegtijdige verslijting van de gewrichten. Op psychologisch niveau kan overgewicht leiden tot een verslechtering van het zelfbeeld waardoor mensen met minder plezier hun leven lijden.

Overgewicht bestrijden met pillen (Orlistat)

Ondanks dat vaak wordt gezegd dat overgewicht een luxeprobleem is, is het niet zo eenvoudig om het tij te keren en af te slanken naar een gezond gewicht. Uiteraard staan goede voeding en regelmatig bewegen hoog op de lijst als het om een gezonde leefstijl gaat, maar niet voor iedereen is dat altijd realiseerbaar of afdoende om gewichtsverlies te bewerkstelligen. Bij ernstig overgewicht (een BMI-index van 30 of meer) kan een arts u aanraden om naast een veranderend eetpatroon ook een hulpmiddel te gaan gebruiken in de strijd tegen de kilo’s. Hiervoor wordt dikwijls het middel Xenical aangeraden.

Afslanken met Xenical

Xenical is een geneesmiddel dat een u een steun in de rug kan bieden wanneer u besluit af te gaan slanken. De werkzame stof van Xenical is Orlistat. Deze stof verhindert in hoge mate de opname van vetten uit uw voedsel waardoor de vetcellen in uw lichaam minder hoeveelheden vet opslaan en daardoor op termijn gaan slinken. Dit resulteert in gewichtsverlies. Het vet dat in uw voedsel zit zal door middel van Xenical via de stoelgang worden uitgescheden.

Hoe neemt u Xenical in?

Xenical is gemakkelijk in te nemen vlak voor, tijdens of maximaal één uur na uw maaltijd te hebben gehad. Ongeveer 10 procent van uw totale gewicht kan verloren gaan door het gebruik van Xenical. Omdat Xenical zorgt voor de verwijdering van vetten uit uw voedsel in plaats van de opname ervan is het aan te raden Xenical te gebruiken bij een eetpatroon dat zo min mogelijk vet en suikers bevat. Het middel mag u maximaal driemaal daags innemen en hoeft u niet te gebruiken bij een maaltijd die geen of nauwelijks vet bevat.

Voorwaarden voor het gebruik van Xenical

Zoals met elk geneesmiddel moet Xenical met een zekere voorzichtigheid worden gebruikt. Doordat Xenical alleen door uw arts kan worden voorgeschreven, is dit middel alleen met een recept te verkrijgen. Daarnaast kunnen enkele bijwerkingen ontstaan die meestal na enkele tijd weer verdwijnen. Vooral wordt vaak vermeld dat de ontlasting door Xenical enigszins vettig of vloeibaar kan zijn. Bovendien wordt winderigheid en een verhoogde aandrang van de stoelgang gerapporteerd. Hoofdpijn of griepverschijnselen kunnen in enkele gevallen ook optreden.

Bijsluiter Xenical

Wanneer u een overgevoelige reactie zoals huiduitslag of galbulten vertoont of last krijgt van problemen met de lever door het gebruik van Xenical is het altijd aan te raden zo spoedig mogelijk een arts te waarschuwen en te stoppen met het gebruik van Xenical. Ook bij bijwerkingen die hier niet staan vermeld en als hinderend worden ervaren is het raadzaam een arts te waarschuwen. Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

Orlistat

Momenteel kampt bijna 1 op de 2 Nederlanders met dit probleem. Wanneer licht overgewicht (BMI >25) omslaat naar vetzucht dan kunt u last krijgen van obesitas. Obesitas (BMI > 30) is ernstig overgewicht. Maar liefst 10% van de Nederlanders heeft last van ernstig overgewicht. U hoeft zich dus niet te schamen als u dit ook is overkomen. Wanneer u constateert dat u last heeft van overgewicht moet u het probleem echter wel aanpakken! Een combinatie van beweging en goede voeding is hiervoor vereist. Daarnaast kunt u Orlistat, Alli of Xenical bestellen. Dit medicijn helpt als duwtje in de rug.

Alli Orlistat bestellen via internet

U kunt Alli bestellen wanneer u van plan bent om nu eens echt aan uw gewicht te gaan werken. Orlistat is de werkzame stof in het medicijn Xenical en Alli en zorgt er namelijk voor dat uw lichaam minder vet opslaat. Het resultaat hiervan is dat u sneller afvalt: U hoeft namelijk minder vet te verbranden. U valt dus snel en efficiënt af! Orlistat bestellen is daarom sterk aan te raden voor mensen met Obesitas. Ook binnen een afslankprogramma is dit medicijn een sterke aanvulling. Momenteel zijn er 2 orlistat-merken op de markt. Beide merken zijn goedgekeurd door de EU en zijn dus ook in Nederland verkrijgbaar.

 1. Xenical wordt geproduceerd door Roche Nederland bv en bevat een hoge dosering van Orlistat. Wanneer u last heeft van ernstig overgewicht dan is Xenical een zeer geschikt medicijn.
 2. Alli is daarentegen het lichtere broertje van Xenical en bevat dus een lagere dosering orlistat. Het voordeel van Alli is dat je het zonder recept van de dokter kan kopen. Alli bestellen is dus meer geschikt voor mensen met licht overgewicht (BMI 25-28). Het is dus afhankelijk van uw BMI welk merk u het beste kan kopen. 

Xenical wordt geleverd in verpakkingen met 42 capsules en veelvouden hiervan: dus 84, 168 en 252 capsules. De dosering van de werkzame stof “orlistat” is 120 milligram per capsule. Alli orlistat wordt alleen geleverd in een verpakking van 84 capsules en bevat 60 milligram van de werkzame stof “orlistat”.