koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Afvallen met groene thee

Heb je al gehoord dat je kunt afvallen met groene thee? Nee? Lees dan zeker dit stukje over groene thee. Sinds ik groene thee heb ontdekt ben ik al bijna 9 kilo kwijt. Groene thee doet meer dan alleen wat reiniging in je lichaam. Lees mee en ontdek ook wat mij geholpen heeft tijdens mijn afvalproces.

Voordelen van groene thee

Uiteraard heeft groene thee zoveel positieve effecten op je gezondheid, dat ik ze niet allemaal gaan opnoemen. Ik heb even gekozen voor de positieve effecten tijdens het afvallen. Groene thee verlaagt het stresshormoon. Inderdaad dat hormoon dat ons vet maakt. Drink groene thee en wordt relax. Hoe minder stresshormonen in je lichaam, hoe minder er onnodig vet wordt aangemaakt. Zeer positief dus. Groene thee vermindert ook de slechte cholesterol in je lichaam. Hiermee verminder je grotendeels de kans op hart- en vaatziekten. Ik had nooit gedacht, dat thee zoveel effect op je gezondheid had. Een ander groot voordeel is dat het de vetverbranding versnelt. Zonder dat je hartslag verhoogt hoeft te worden. Dus zonder inspanning toch vet verbranden. Wie wil dat nu niet? Afvallen met groene thee is gezond afvallen.

Gewicht verliezen met groene thee

Je moet niet geloven in fabeltjes, dat mensen kilo’s zijn afgevallen binnen een paar weken tijd. Groene thee doet dat niet. Groene thee is een middel waarmee je het afvallen stimuleert. Door hiernaast te letten op je eten en drinken en door extra te bewegen gaat het allemaal veel sneller. Groene thee helpt je bij je dieet en lest je dorst tijdens het sporten. Hierdoor krijgt je stofwisseling een boost. Het wordt door groene thee op gang gezet. Als een paar kopjes groene thee per dag drinkt in plaats van iets anders zal je zeker merken, dat het gewicht verliezen sneller gaat. Je gaat je vitaler voelen. Dat is belangrijk als je wilt afvallen. Afvallen is niet zo eenvoudig als je moet sporten en moet diëten. Groene thee maakt het proces wat gemakkelijker voor je.

Verschillende smaken afslank-thee

Niet iedereen lust groene thee. Smaken verschillen eenmaal. Groene thee heeft een eigen karakter. Houd je er niet van, dan kan je ook groene thee met een smaakje kiezen. Ze hebben hetzelfde effect. Probeer de thee zonder suiker te nemen. Hoe minder calorieën, hoe beter. Wat ook erg lekker is, is een extra schijfje citroen of sinaasappel in het kopje. Dan proef je de thee minder en behoud je een fruitig nasmaak. Ik drink nu dagelijks bij elk maaltijd en tussendoortje een kopje groene thee. Ik doe er zelf mint blaadjes bij. Zo ruikt het frisser en smaakt het lekkerder. Ik ben ondertussen 9 kilo lichter in drie maanden. Afvallen met groene thee is dus geen fabeltje en een goedkoop dieet.