koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Afvallen door Hypnose

Tot nu toe heb je constant op bewust niveau gevochten om op jouw gewenste gewicht te komen. Dat wil zeggen je hebt van alles geprobeerd waar je met het bewustzijn mee bezig was. Methodes zoals shakes, fitness, sportschool, afslankstudio, supplementen, boeken om mee af te slanken, strenge diëten en ga zo maar door. Soms werkt dit ook prima. Maar helaas kan het voor jou zo zijn, dat zodra je hiermee stopt je dus weer terug in jouw oude patroon valt en zal het oude gewicht ook weer terugkomen. De knop was dus niet om. Die knop gaan we nu definitief omzetten en wat we daarvoor nodig hebben noemen we Hypnose!

Hypnose kan eetgewoonten doorbreken

Dit is niet zomaar weer zo’n afslank-programma dat uiteindelijk weer geen resultaten biedt. Al is de methode al enige tijd geleden uitgevonden (en erg succesvol in de USA), het wordt helaas onderdrukt door de machtige gezondheidsindustrie en blijft daardoor een vrij onbekende methode. Gelukkig zijn er in Nederland steeds meer wetenschappelijke rapporten bekend over de prachtige resultaten van hypnose.

Wat gebeurt er tijdens hypnotiseren

Hypnose is gebaseerd op de verdeling tussen bewust en onderbewust. De verdeling is zoals bij een hele grote berg, waarbij het bewustzijn enkel het topje van de berg is en het onderbewustzijn de rest. Dus ontzettend veel. Waarom doen wij dingen ondanks dat we weten dat het niet goed voor ons is? Deze acties worden aangestuurd door ons onderbewustzijn, die grote berg. Je kent het wel: om je verbranding te verhogen en je spiermassa te vergroten is het beter voor je om die ronde te gaan wandelen of naar de sportschool te gaan, maar je doet het niet. Of het is beter om het bij één bord eten te houden of van de snelle koolhydraten (snoep, chocola, etc.) af te blijven, maar je doet het niet. De actie dat je het niet doet, of eigenlijk je komt niet in actie, wordt door jouw onderbewustzijn gedreven. Deze heeft hier blijkbaar bedoelingen mee, wat het ook mogen zijn. Alleen, als je wilt afvallen, staan die “Bedoelingen” van het onderbewustzijn in de weg. Want jij wilt afvallen. Je bent er klaar voor.

Hoe werkt deze behandeling?
Jouw onderbewustzijn is groots. Toch is het enkel een gevoel, een sterk gevoel wat dingen doet nadat het de grens van het bewustzijn heeft doorkruist. Oftewel, jouw onderbewustzijn heeft na goedkeuring van jouw bewustzijn een patroon gecreëerd wat hij vervolgens als een programma steeds laat terugkomen. Bijvoorbeeld; kleine kinderen (tot 5 jaar) zijn heel sterk bezig met leren en ontwikkelen en associaties leggen. Stel dat een klein kind zich haar dikke teen stoot, gaat huilen van de schrik en vervolgens door mamma wordt getroost met een bonbon die voorheen alleen voor bezoek was. Dit kind kan hierdoor een associatie leggen dat er bij pijn of verdriet een zoete beloning bij het troosten hoort. En voila, emo-eten heeft zijn intreden gemaakt. Niet alleen kleine kinderen maar iedereen kan (on)bewust associaties leggen en hier vervolgens een patroon van maken.

Afvallen met een hypnose sessie

Na een korte intake, ga je in hypnose en staat jouw onderbewustzijn open voor veranderingen. Jouw onderbewustzijn wordt nu overtuigd van het feit dat het nieuwe doel (streefgewicht) altijd automatisch en helemaal vanzelf gerealiseerd moet worden. Zo snel, effectief en veilig mogelijk. Je hoeft er dus helemaal niets voor te doen: al heb je een keertje tussendoor een vreetbui, een terugslag of wat-dan-ook: jouw onderbewustzijn blijft je vanzelf naar jouw streefgewicht toe brengen. Dat is mooi, niet? In principe omvat de behandeling enkele sessies van 30-60 minuten, al willen sommige mensen hierna nog graag aan andere issues werken, maar dit dient dan in een andere sessie plaats te vinden.