koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

3 veelgestelde vragen over het Atkins Dieet

Het Atkins Dieet ken je misschien wel. Het afvalprogramma is gericht op weinig koolhydraten en juist veel vet en eiwitten. Er zijn nogal wat vragen rondom dit programma en de Atkins producten. Hieronder vind je de belangrijkste 3 vragen en antwoorden.

Wat is er mis met koolhydraten?

Er is niets mis met koolhydraten! Er is wel iets mis met de enorme hoeveelheden die we ervan zijn gaan eten. Onze verre voorouders aten maar weinig koolhydraten. Ze leefden vooral van de jacht en de visserij, en van wat groeide in de natuur. De mens is fysiek maar weinig veranderd door de eeuwen heen, maar toch zijn we ineens heel anders gaan eten. Met veel koolhydraten, zoals koekjes, broodjes, pasta, chips en veel suiker. Ons lichaam raakt overbelast en wordt ziek. We zijn vaak moe, hongerig en emotioneel instabiel. We krijgen allerlei kwaaltjes.

Er zijn sterke aanwijzingen dat veel welvaartsziektes worden veroorzaakt door te veel koolhydraten. Diabetes, hart- en vaatziektes, hoge bloeddruk, Crohn, dementie en waarschijnlijk zelfs bepaalde kanker! Wil jij ook stoppen met het eten van te veel koolhydraten? Het Atkinsdieet is een verantwoorde methode om veilig en gemakkelijk over te stappen naar een koolhydraatarme levensstijl.

Wat eet je dan wel?

Een voedingspatroon met minder koolhydraten is anders dan we gewend zijn. Anders, maar zeker niet minder lekker. Je menu bestaat vooral uit groenten, fruit, vis, vlees, kaas, noten, zaden, kruiden, olijven, kokos, eieren, room, vetten zoals boter, olie en room. En daar kan je heerlijke dingen mee maken. Het is handig te beginnen met een aantal standaard menu’s. Dan ontdek je hoe het moet en ook hoe makkelijk het is. De Atkinslijn heeft heel veel makkelijke en smakelijke koolhydraatarme recepten ontwikkeld!

Kan je koolhydraten zomaar weglaten?

Je kan de koolhydraten uit brood, pasta, koekjes en suiker bijvoorbeeld makkelijk missen. Je hebt maar heel weinig koolhydraten nodig om goed te functioneren. Stamleden van volken die weinig koolhydraten eten, omdat ze nog leven van de jacht en wat de natuur biedt, zijn atletisch gebouwd en rennen harder dan wij! Met het Atkinsdieet eet je weer zoals de natuur het heeft bedoeld, daarom voel je je al snel zoveel beter!