koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Sonja Bakker

Je hebt ongetwijfeld wel eens van haar naam gehoord. Maar wat houd “Sonja Bakkeren” nu precies in? Op deze pagina vind je meer informatie over deze voedingsdeskundige van eigen bodem. Iedereen kent inmiddels de recepten van Sonja Bakker. Dat kan ook niet anders want ze zijn zonder twijfel zeer smakelijk te noemen! Maar dat is natuurlijk niet de enige reden waarom jij op zoek bent naar de beste recepten van Sonja Bakker. De recepten zijn zodanig ontworpen dat het een afname van lichaamsgewicht tot gevolg heeft.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Door gebruik te maken van de Sonja Bakker recepten in combinatie met voldoende beweging kan iedereen zijn of haar ideale gewicht bereiken. Precies hetgeen wat Sonja Bakker met de recepten voor ogen heeft. Nog nooit een receptenboek van Sonja in je handen gehad? Probeer het eens en sta versteld van de resultaten!

Waarom zijn de recepten van Sonja Bakker zo succesvol?

De recepten van Sonja Bakker zijn succesvol vanwege de speciale samenstelling van ingredienten en bereiding hiervan. Met speciale ingredienten bedoelen we het voedsel dat je waarschijnlijk niet direct uit de schappen zult halen. Het is een stukje bewustwording van het kopen van andere producten dan dat je gewend bent! De recepten die je aangereikt worden helpen je om een gezonde keuze te maken uit de beschikbare producten uit de supermarkt. Het receptenboek helpt je verder met het bereiden van deze producten.

Tip: lees ook meer informatie over afvallen in Vlaardingen, Almelo, Gouda of lees meer informatie over het Mediterrane Dieet

Waarom juist deze recepten?

De recepten van Bakker zijn origineel en helpen je bij het verliezen van lichaamsvet. Wie wil nou niet afvallen en toch lekker kunnen blijven eten? Dit is het krachtigste punt van de receptenboeken. Sonja heeft alle recepten met grote zorg samengesteld om je fit en vitaal te voelen zonder dat je daarbij iets hoeft in te leveren. De grote variatie in recepten maakt dat het elke dag weer een feest is om te mogen koken. Pluspunt daarbij is natuurlijk dat je je laat leiden door het boek en niet zelf uit hoeft te zoeken wat er die avond gekookt moet worden! Het nieuwste boek, Bereik je Ideale Gewicht, deel 2 biedt recepten aan van buitenlandse keuken met daarnaast vegetarische recepten. Een groot aanbod dus voor iedereen.

Heb je moeite om stabiel gewicht te verliezen dan is een receptenboek van Sonja Bakker echt iets voor jou! Zoals eerder gezegd zijn de recepten afwisselend en bevatten alle gezonde, goede, bouwstoffen om gezond af te vallen. Het receptenboek biedt je een flinke steun in de rug wanneer het moeilijk is om vol te blijven houden. Gun jezelf een stevige houvast om gezond af te vallen en lekker te eten! Sonja Bakker is niet voor niets Nederlands meest bekende afslankguru!

Wie is Sonja Bakker?
Bijna iedereen kent Sonja Bakker. Ze is bekend geworden met het boek “Bereik je ideal gewicht” waarin recepten staan die tot gewichtsvermindering leiden. Het boek heeft lange tijd in de top-10 van best verkochte boeken gestaan. Tot op de dag van vandaag verschijnen boeken van Sonja die helpen bij een gezond eetpatroon. Afvallen en lekker eten heeft Sonja Bakker weten te combineren in originele recepten en boeken die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Zij schrijft dagelijks met afgepaste hoeveelheden voor wat je mag eten. De dag bestaat uit 6 eet momenten. 3 maaltijden ( ontbijt, lunch en avondmaaltijd) en 3 magere tussendoortjes. Het dieet bestaat uit weinig vet, veel groente en gevarieerd eten.

Het voordeel van dit Sonja Bakker dieet is dat negen weken wordt voorgeschreven wat je mag eten, je hoeft dus zelf niets te bedenken. Het dieet is vrij makkelijk in te passen in de al bestaande eetsituatie. Er wordt een onderscheid gemaakt in menu’s voor mannen, vrouwen en kinderen.

Een punt van kritiek op het dieet van Sonja Bakker is dat zij veel merkproducten noemt in haar dieet. Zij neemt bijvoorbeeld “Liga Evergeen” als gezond tussendoortje, terwijl een muesli koekje volstaat.