Keto revolutie
  • Keto revolutie
  • Tijdelijk van €97 voor slechts €37. Beste dieet van 2020 volgens onze deskundigen.
Afslank receptenbijbel
  • Afslank receptenbijbel
  • Direct starten met verantwoord koken en een gezonde leefstijl. Simpel en goedkoop afslanken.
50 dagen koolhydraatarm dieet
  • Koolhydraatarm dieet
  • Een voordelig 50-dagen dieet. Ontvang alles wat je nodig hebt voor een gezond en fit lichaam!
trainingsprogramma voor mannen
  • Training mannen
  • Trainingsprogramma gericht op mannen. Werk aan spieren, mindset en je gezondheid!
trainingsprogramma voor vrouwen
  • Training vrouwen
  • Succesvol product voor vrouwen. Strakke buik, meer spieren en een gezond lichaam.

Detox Dieet

Het Detox dieet richt zich er op dat het natuurlijke mechanisme weer in gang wordt gezet. Je gaat weer op het juiste gewicht komen en dit blijft je stimuleren. Dankzij dit dieet ga je je lichaam ontgiften en je helpt dus je lichaam dat de stofjes die niet nodig zijn je lichaam verlaten. Je gaat weer fit door het leven wanneer je voor het detox dieet kiest. Het is een manier van afvallen waarbij je je lichaam gaat ontgiften en dit proces kan zorgen voor goede resultaten. Het kan zijn dat afvallen niet lukt omdat er teveel giftige chemicaliën in ons lichaam aanwezig zijn. Deze stoffen kunnen zitten in onze voeding, maar ook in water, het huis en overal om ons heen. Het is daarom lastiger voor onszelf om op gewicht te blijven. We worden dikker, ook al weten we niet altijd meer hoe dat komt.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2020.
Snel resultaat.
€37
Normaal €97
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€27
Normaal €69
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €69
Bekijken
Training mannen Mannen training.
Max. spiertraining.
€67
Normaal €292
Bekijken
Training vrouwen Vrouwen training.
Sterker lichaam.
€67
Normaal €292
Bekijken

Afvallen met het detox dieet, hoe werkt dat?

Wanneer je af wilt vallen met het detox dieet kun je hier direct mee starten. Je gaat bij dit dieet je lichaam namelijk ontgiften. Dit kan in een kuur van zeven dagen. Het is belangrijk dat je door gaat zetten, de eerste twee dagen kunnen soms wat lastig zijn, maar vanaf de derde dag krijg je al meer energie en kijk je alweer uit naar de volgende dagen die zullen komen. Het einde van het dieet is zo in zicht. Om het jezelf een stuk gemakkelijker te maken kun je de keuze maken voor de detox pleisters. Deze worden vaak gecombineerd met het dieet en die keuze kun jij ook maken. Zorg er voor dat je weet waar je het voor gaat doen en motiveer jezelf om door te zetten. Het is belangrijk dat je je echt zeven dagen aan het dieet houdt en dan bereik jij het resultaat dat je wenst.

Waar komt deze aanpak vandaan?

Het detox dieet is een dieet van Dr. Paula Bailie-Hamilton. Zij gaat van het principe uit dat chemicaliën worden opgeslagen in het lichaamsvet. Doordat er allerlei pesticiden en andere chemische middelen toegevoegd zijn aan ons eten en voorkomen in onze omgeving. Dit wordt in ons lichaam vet opgeslagen, wat gooit de stofwisseling in de war. Daardoor kunnen veelmensen hun opgeslagen lichaamsvet niet mee goed verbranden. Sterker nog, door af te vallen wordt het probleem allen maar erger, omdat de opgeslagen gifstoffen dan weer vrij komen.

Van binnen schoner worden
Het detox dieet probeert het natuurlijk mechanisme om op het juiste gewicht te blijven weer terug te krijgen. Dit gebeurd niet meteen met Klysma’s ,laxeren en pillen, maar door onze gewoonten te veranderen. Gezonder eten, dus onbespoten groente en fruit. Maar ook wasmiddelen zonder chloor of ammonia gebruiken, geen hormonen ( de pil) slikken, niet roken, opletten wat je eet en drinkt. Zo wordt je van binnen schoner.

Eet daarnaast stoffen die voor een betere ontgifting en soepele vaten zorgen . Dat zijn bijvoorbeeld magnesium, vitamine B en vitamine C. Vitamine C zorgt ervoor dat lood uit het lichaam wordt gehaald, maar het versterkt ook het immuunsysteem ( griep en verkoudheid) is ontstekingsremmend en maakt de vaten soepeler. Overschot aan vitamine C plas je gewoon weer uit.