koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Waarom kiezen voor een Gewichtsconsulent

Het veranderen van iets in je leven start met veranderen van gedrag. En dat geldt ook voor voeding. Een keuze maken, een beslissing nemen, dat is de start van gedragsverandering. Maar het maken van een keuze geeft je geen garantie voor een permanente gedragsverandering. De verleiding is groot om iets niet te doen of iets anders te doen. Zelfs als je weet dat dit niet past in je keuze. Je laat dan die oorspronkelijke keuze los. Dat overkomt veel mensen die de ene dieetvorm na de andere uitproberen maar toch altijd weer terugvallen op oude patronen. Je herkent vast de uitspraak: ‘Geen dieet werkt!’  En dat is de waarheid als een koe. Alleen permanente gedragsverandering is de sleutel tot succes.

Het belang van een voedingsconsulent

 1. Persoonlijke motivatie: wat zijn je doelen? Wat WIL je nu echt?
 2. Vaardigheden: ander gedrag vergt nieuwe vaardigheden. Wat KUN je en KEN je?
 3. Situatie: het gedrag van anderen beïnvloedt ons gedrag/ keuzen. We laten ons beïnvloeden door woorden en daden van anderen. Denk aan de bedrijfskantine. Maar ook de beelden om ons heen kunnen beïnvloeden denk aan de aanbiedingen in de supermarkt.

Om je succesvol te laten zijn met het starten van gezonde voeding is het belangrijk om vooraf in beeld te brengen waarom je dit graag wilt. Wat brengt het jou persoonlijk. Waar loop jij warm voor, wat triggert jou. Denk eens na wat je graag zou willen. Voor de een is dat: lekker kunnen bewegen zonder last van overtollige kilo’s. Voor de ander is dat eindelijk te kunnen shoppen in een winkel met gewone kledingmaten. Of bijvoorbeeld het passen in die ene leuke jurk voor die speciale gelegenheid. Dit zijn de dingen die je in je hoofd paraat moet hebben op het moment dat je boven die koekjes la hangt. 

Gedrag veranderen, wordt gezonder

Veel mensen weten al veel over voeding maar missen net een paar vaardigheden en de kennis om de nieuwe keuze blijvend te kunnen handhaven. Dat zijn de dingen die een gewichtsconsulent of voedingscoach je kan aanreiken om ook daadwerkelijk je doelen te kunnen halen. Dit zijn kleine handigheidjes en soms eyeopeners om je zelfs in uitdagende situaties net dat steuntje in de rug te geven. Dat is de toegevoegde waarde van een gewichtsconsulent. Het gaat niet alleen over voeding wij gaan een stapje verder. Het gaat bij ons ook over gedrag en hoe je dit kunt volhouden om je doelen te bereiken. Wij reiken je de tools aan om de regie over je levensstijl en eetpatroon weer in eigen hand te nemen. Wil jij ook de regie weer in eigen hand maak een afspraak!