koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Hoe train je een onderkin?

Zoek jij handige onderkin oefeningen? Als je in vorm wilt komen en er goed uit wilt zien, zul je waarschijnlijk al gemerkt hebben dat het moeilijk is om onderkin weg te krijgen. Dit is een van de meest vreselijke dingen die je kunt hebben want met een dikke kin lijk je automatisch veel dikker. Maar er zijn enkele oefeningen om een onderkin weg te krijgen, deze trainingen / bewegingen wil je echt proberen. Als je geïnteresseerd bent in oefeningen om je onderkin weg te werken, vindt je hieronder een aantal oefeningen die nuttig voor je kunnen zijn. Natuurlijk speelt ook je voeding een belangrijke rol. Kies altijd voor sporten i.c.m. een gezond dieet.

Hoofd Ronddraaien

Een van de beste oefeningen om een onderkin weg te werken is het hoofd ronddraaien. Wat je doet is het volgende, ga in een comfortabele houding staan en laat je hoofd tegen je borst rusten. Draai je hoofd naar links en omhoog en zo verder rond. Op die manier rek je je nek uit. Dit is zeker een van de beste oefeningen om een onderkin weg te werken. Deze oefening werkt gegarandeerd goed en heeft op lange termijn zeker effect om plaatselijk af te vallen.

Head Bangen

Een andere oefening die je zal helpen je onderkin weg te werken is head bangen (niet te hard of snel natuurlijk). Dit is een van de beste oefeningen om je onderkin weg te werken vooral als je het herhaaldelijk doet. Vergeet niet, dat het niet uitmaakt welke oefeningen je doet, je moet er zeker van zijn dat je gezond eet. Als je niet de juiste voeding eet zal je onderkin nooit weggaan. Daarnaast is het belangrijk ook de rest van je lichaam te trainen.

Als je gewicht begint te verliezen en in vorm begint te komen, zal ook je onderkin automatisch weggaan. Niemand wil een groot hoofd hebben, en daarom is het goed te weten dat er vele oefeningen zijn die je van je dikke kun af kunnen helpen. Onthoud alleen wel goed dat het alleen effectief is als je de oefeningen gedisciplineerd volhoudt.