koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Hoe kan ik effectief diëten?

Een effectief dieet is een dieet dat niet alleen in de eerste weken goed helpt, maar ook daarna die laatste, vaak moeilijkste kilo’s, er nog van af krijgt. Vaak werken afslankmethodes met shakes, sapjes of andere voedingssupplementen erg goed in de eerste paar weken, maar blijf je daarna gewoon steken op je gewicht. Niet echt een effectief dieet dus. Wat werkt er wel? Er zijn eigenlijk maar twee middelen; diëten en bewegen.

Een effectief dieet heeft gezonde voeding

Een echt effectief en gezond dieet is er dus één die je vol kan houden. En dat lukt eigenlijk alleen maar als je de recepten die bij het dieet horen ook lust, ze je voldoende gezonde voedingstoffen geven en je het zo langer vol kan houden dan enkele weken. Een echt effectief dieet zorgt er niet alleen voor dat je nu snel afslanken kan bereiken, maar vooral ook dat je slank kan blijven. Gezonde voedingstoffen, die caloriearm zijn en gezond, zijn onder andere verse groente, vers fruit, rauwe groente zoals wortelen, maar ook spinazie (bijvoorbeeld in een salade) Sla en komkommer. Al deze voedingstoffen werken in een effectief dieet heel goed en zijn makkelijk te combineren met je andere eten. Neem daarnaast minder vlees en meer vis. Bak je voedsel niet in boter maar in olijfolie en probeer wat meer te gaan bewegen. De meeste diëten hebben een aantal recepten in hun module, waarmee je gemakkelijk kan leren hoe je een caloriearm en een gezond effectief dieet kan bereiden en volhouden. De meeste recepten zijn eenvoudig te bereiden en ook nog eens lekker! Ook hebben ze vaak goede tips om meer te bewegen.

Bij een effectief dieet hoort bewegen

Want wat voor effectief dieet je ook gebruikt, je zal toch ook moeten bewegen. Vetten moeten namelijk verbranden, dus extra beweging is nodig. Je zou kunnen gaan sporten, hardlopen of zwemmen. Maar ook wat meer bewegen in je dagelijks ritme kan heel effectief werken. Als je in plaats van de lift de trap neemt bijvoorbeeld, of de fiets in plaats van de auto of bus. Meer bewegen kan soms heel eenvoudig toe te passen zijn, samen met een effectief dieet. Als je alle telefoongesprekken voortaan lopend afhandelt, dan blijkt er uit onderzoek, dat je meer beweegt dan met een gemiddelde sportdag. Zo eenvoudig kan het zijn om met een effectief dieet, een beetje meer bewegen en een gezondere leefstijl effectief af te vallen binnen korte tijd.

Conclusie
Combineer de extra bewegingen met een ander eetpatroon. Laat extra’s in de avond staan, neem een salade bij de Mac en probeer gezonder te eten. Dieet verkopers zullen het niet met me eens zijn, maar iedere huisarts, voedingsdeskundige of diëtist zeker wel. Op de vraag “Snel afvallen hoe doe je dat?” is maar één antwoord mogelijk. “Anders gaan leven.” Meer bewegen, anders eten en je sowieso niet ophangen aan dat ideaal beeld van de televisie. Ja mag best nog wel wat om je botten heen hebben.