Keto revolutie
 • Keto revolutie
 • Tijdelijk van €97 voor slechts €37. Beste dieet van 2020 volgens onze deskundigen.
Afslank receptenbijbel
 • Afslank receptenbijbel
 • Direct starten met verantwoord koken en een gezonde leefstijl. Simpel en goedkoop afslanken.
50 dagen koolhydraatarm dieet
 • Koolhydraatarm dieet
 • Een voordelig 50-dagen dieet. Ontvang alles wat je nodig hebt voor een gezond en fit lichaam!
trainingsprogramma voor mannen
 • Training mannen
 • Trainingsprogramma gericht op mannen. Werk aan spieren, mindset en je gezondheid!
trainingsprogramma voor vrouwen
 • Training vrouwen
 • Succesvol product voor vrouwen. Strakke buik, meer spieren en een gezond lichaam.

Loopband

Een loopband aankopen is een verstandige zaak. U kunt lekker thuis uw conditie onderhouden en indien nodig ook wat vet verbranden. Echter, het is niet altijd even duidelijk welke loopband u precies moet kopen. De prijzen verschillen van 200 tot ruim boven de 3000 euro. Welk model u moet aankopen hangt ook af van meerdere factoren: gaat u de machine vaak gebruiken en welke opties wilt u hebben? We raden u aan om eens de loopbanden te bekijken in deze online shop. Er is een ruime keuze aan fitnesstoestellen en ze bieden enkel en alleen toestellen aan met de nodige kwalitatieve garanties. U kunt de producten dan ook vlot vergelijken. Aarzel niet en bekijk het aanbod eens bij de grotere online fitnesswinkels. Misschien vindt u wel de passend model en staat u vanavond nog te zweten in huis.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2020.
Snel resultaat.
€37
Normaal €97
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€27
Normaal €69
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €69
Bekijken
Training mannen Mannen training.
Max. spiertraining.
€67
Normaal €292
Bekijken
Training vrouwen Vrouwen training.
Sterker lichaam.
€67
Normaal €292
Bekijken

Een goedkope loopband aanschaffen

Een hardloop-apparaat hoeft natuurlijk niet duur te zijn, je kunt gaan kijken voor een goedkope loopband. Vaak kom je dan uit bij een tweedehands model, deze kan van mensen zijn geweest die hem intensief hebben gebruikt, maar er kunnen ook mensen zijn die er maar beperkt gebruik van hebben gemaakt en daarom het fitnesstoestel te koop aanbieden. Je kunt deze voordelige loopband dan aanschaffen, maar het is wel slim om eerst te gaan kijken wat de mensen er mee gedaan hebben en of dat hij nog goed werkt. Zo voorkom je dat je thuis voor verrassingen komt te staan en als de aantrekkelijke loopband nog in goede orde is dan zou je kunnen onderhandelen over de prijs. De mensen willen hem graag kwijt dus neem de tijd om een leuke deal te sluiten zodat jij het sporttoestel ook echt voor een leuke prijs gaat krijgen. Zo kun je er voor zorgen dat je geld overhoudt voor andere leuke sportieve dingen. Neem daarom nu de tijd om een leuke model aan te gaan schaffen die voldoet aan de voorwaarden. Het is belangrijk dat jij de tijd gaat nemen en dan een geschikt model uit gaat kiezen en lekker kunt gaan sporten!

Tweedehands model kopen

Een tweedehands loopband kun je op internet vinden, er worden vaak veel modellen aangeboden, maar welke modellen spreken jou aan? Het is belangrijk dat je weet wat de mogelijkheden gaan zijn en daarom kun je nu gaan kijken wat je het beste kunt gaan doen. Een nieuw model loopband is best prijzig en als je nog niet weet of dit type trainingstoestel erg geschikt voor je is kun je maar beter gaan kijken naar een tweedehandsje. Je bent dan niet teveel geld kwijt en je kunt er rustig aan gaan wennen. Als je er achter komt dat het toch wel een leuke hobby voor je kan gaan worden dan is het interessant om misschien naar een nieuwer model te gaan kijken, maar ook deze nieuwere modellen worden als tweedehands loopband aangeboden. Je kunt daarom een hoop geld besparen als je even goed gaat zoeken op bijvoorbeeld marktplaats of via Facebook groepen. Het is zeker de moeite waard want veel mensen gebruiken de looptijd maar een paar keer en zetten hem dan weg. Dat is natuurlijk zonde en daarom kun je hem voor een lage prijs aanschaffen. Bekijk dit eens, want je kunt echt veel geld besparen met deze mogelijkheid.

Voordelig thuis hardlopen

Een loopband aankopen kan een dure aangelegenheid zijn. Een beetje kwaliteit kost al gauw bijna €1000. Echter, op tweedehands sites worden er honderden aangeboden en de vraag dringt zich dan op of een loopband van zo’n tweedehands site ook goed is? Zeker, maar toch enkele punten die uw aandacht moeten genieten:

 • Hou oud is het toestel? Veelal zit er op een loopband 2 jaar garantie. Wanneer het toestel niet meer geniet van een garantie, dan moet u niet tot de koop overgaan. U weet namelijk niet hoe het toestel is behandeld. Een nieuw toestel kopen of kijken voor een ietwat jongere tweedehands is dan de oplossing.
 • Bekijk ook even de nieuwprijs. Het spreekt voor zich dat u voor een tweedehands van 1,5 jaar oud geen €800 euro moet neertellen indien de nieuwprijs slechts €1000 euro bedroeg. Ook al is het toestel ‘weinig gebruikt’.