koolhydraatarm 50 dagen
 • 50 dagen
  koolhydraatarm
 • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

  Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
 • Zomerslank
  in 4 weken
 • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

  Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
 • Keto challenge
  50 dagen afvallen
 • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

  Van €67 nu €37!
detox dieet
 • Detox Dieet
 • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

  Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
 • Smoothies
  Simpel & lekker
 • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

  Slechts €14,95

Fitness Schema

Een fitness schema afvallen is een onmisbaar wapen in de strijd. Heb je besloten om met behulp van fitness te gaan afvallen? Dat is een heel verstandig besluit. Als je wilt afvallen zul je minder calorieën tot je moeten nemen dan dat je verbruikt. Je kunt natuurlijk zorgen dat je voeding minder calorieën bevat, maar je kunt ook zorgen dat je meer calorieën per dag gaat verbruiken. De juiste vorm van beweging is daarbij essentieel en daarom kan een goed fitness schema afvallen bevorderen.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2024.
Snel resultaat.
€39
Normaal €260
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€37
Normaal €67
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €67
Bekijken
Training mannen Snel detoxen.
Max. ontgiften.
€37,00 Bekijken
Training vrouwen Frisse smoothies.
Gezonde hormonen.
€14,95 Bekijken

Fitness Schema opstellen

Bij het opstellen van je schema moet je 3 belangrijke elementen in de gaten houden;

 1. Warming up/ cooling down
 2. Krachttraining
 3. Aerobe cardiotraining

Warming up

De warming up en cooling down zijn belangrijk om blessures en spierpijn te voorkomen. Sla daarom nooit de warming up over. Doen een algemene warming up voor al de spieren in je lichaam, waarbij je hartslag langzaam omhoog gaat. Na het sporten is stretchen belangrijk omdat je spieren anders verstijven. De cooling down voorkomt dat je spieren verzuren en je spierpijn krijgt.

Krachttraining

Krachttraining is als je wilt afvallen een heel sterk wapen, nog sterker dan cardiotraining. Door het aanmaken van meer spiermassa, verhoog je je basismetabolisme enorm; je lichaam gaat dus meer calorieën verbruiken, zelfs terwijl je lekker op de bank zit. Houd hierbij wel in de gaten dat spierweefsel zwaarder is dan vetweefsel; het kan dus zijn dat je wel vet verliest en afslankt, maar dat je dat niet direct aan de weegschaal ziet!!

Cardiotraining

Door op gemiddeld niveau aan cardiotraining te doen, verbrand je op dat moment meer calorieën. Verder is cardiotraining ook erg goed om je conditie omhoog te brengen en het geeft je een enorme kik door de endorfine die er in je lichaam vrijkomt tijdens het sporten. De snelste weg naar een slank en sterk lichaam? Als je zo snel mogelijk resultaat wilt zien, kun je het dus het beste op twee manieren aanpakken; minder calorieën eten en meer calorieën verbruiken.

Minder Calorieën Eten

Je kunt prima je calorie-inname verkleinen, zonder je stofwisseling langzamer te maken.
Zorg dat je wel voldoende eet, maar dan voeding die minder calorieën bevat. Eet veel rauwkost; dat vult en bevat weinig calorieën maar zit wel boordevol belangrijke vitaminen en mineralen. Eet wat meer eiwitten en minder witte koolhydraten. Let er dus nog beter op dat wát je eet gezond is. Alleen maar minder gaan eten is niet de juiste methode; daardoor krijg je een gebrek aan bepaalde voedingsstoffen en gaat je metabolisme in de zuinige stand.

Meer calorieën verbruiken met een Fitness Schema voor afvallen

Dit kun je bereiken door meer te bewegen en meer spierweefsel te ‘kweken’. Een super fitness schema om snel je overtollige vetrolletjes weg te krijgen, gewoon door een aantal dagen per week even lekker er tegen aan te gaan, is de zogenaamde training voor mannen & training voor vrouwen. Deze workout is speciaal samengesteld om je op een zo snel mogelijke manier vet te laten verbranden, zodat je weer lekker in je vel zit. Voor meer informatie over deze trainingsschema’s kun je hierboven bekijken en dan meteen je fitness schema om af te vallen starten!