Basic Fit

Zoek jij een nieuwe sportschool? Dan moet je zeker de basic fit gaan overwegen. Deze grote Nederlandste sportschoolketen is bekend van radio en TV en te vinden in bijna elke stad in Nederland. Met honderden filialen is dit een van de grootste sportscholen in ons land. Het aanbod is enorm. Van individuele lessen tot groepslessen, van cardio tot krachttrainingen. Tientallen verschillende fitnesstoestellen, altijd de nieuwste snufjes, een handig app en vriendelijk personeel. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over de Basic Fit sportschool.

Welke basic fit abonnementen zijn er?

Op dit moment zijn er bij basic fit twee abonnementsvormen. Ten eerst een abonnement voor 1 persoon. Hiermee kun je onbeperkt sporten, waar en wanneer je wilt. Bij elk filiaal dus. De kosten bedragen €19,99 voor een sportpas. Ten tweede is er een abonnement voor 2 personen. De prijs daarvan is €29,99. Voor slechts 10 euro extra kan je partner, huisgenoot of vriend/vriendin gratis mee sporten. Natuurlijk kan je ook altijd een introducee meenemen. Hij/zijn mag dan eenmalig gratis naar binnen om een kijkje in de lokale Basic Fit te nemen. De abonnementen zijn geldig voor 12 maanden. Het maandelijks opzegbare abonnement is wat duurder. Per 4 weken worden de kosten automatisch van je rekening afgeschreven. 

Per maandMaandelijks opzegbaarInschrijfgeld
1 persoon€19,99€28,99* Gratis
2 personen€29,99€38,99* Gratis

Extra service en diensten

Naast het standaard abonnement bieden ze bij basic fit nog een aantal extra mogelijkheden. Deze zijn allemaal los aan te zetten als module in je account. Het gaat daarbij om groepslessen (live), Yanga Sports Water en een persoonlijke introductietraining in de sportschool. 

  • Live groepslessen: kosten zijn hiervoor €5 per maand.  Je kunt wel altijd standaard gratis deelnemen aan de groepslessen in de apps en op de TV’s in de sportschool. 
  • Yanga Sports Water: dit lekkere frisse water kun je onbeperkt tappen in de gym voor slechts €4 per maand. Geloof me, dat is het waard. Verschillende smaken en lekker verkoelend tijdens en na het sporten. 
  • Persoonlijke introductietraining: de kosten daarvoor zijn eenmalig €25. Je loopt met een lokale sportinstructeur rustig door de gym heen. Hij legt de basic fit concepten en toestellen aan je uit en geeft enkele basistips over oefeningen en sportschema’s.

Introductie korting bij Basic Fit

Wil jij je aanmelden bij deze sportschool? Dan kun je gebruik maken van de introductie aanbieding in [maandkaar]. 8 weken lang gratis sporten en een mooie basic fit sporttas cadeau. Dat betekend dat je dus wel heel voordelig kunt sporten. Geen smoesjes meer, maar actie! Profiteer direct door vandaag nog je sportabonnement af te sluiten via internet.