Keto revolutie
  • Keto revolutie
  • Tijdelijk van €97 voor slechts €37. Beste dieet van 2020 volgens onze deskundigen.
Afslank receptenbijbel
  • Afslank receptenbijbel
  • Direct starten met verantwoord koken en een gezonde leefstijl. Simpel en goedkoop afslanken.
50 dagen koolhydraatarm dieet
  • Koolhydraatarm dieet
  • Een voordelig 50-dagen dieet. Ontvang alles wat je nodig hebt voor een gezond en fit lichaam!
trainingsprogramma voor mannen
  • Training mannen
  • Trainingsprogramma gericht op mannen. Werk aan spieren, mindset en je gezondheid!
trainingsprogramma voor vrouwen
  • Training vrouwen
  • Succesvol product voor vrouwen. Strakke buik, meer spieren en een gezond lichaam.

Superfoods

Superfoods zijn de laatste jaren enorm populair. Het zijn natuurlijke voedingsmiddelen bomvol belangrijke vitaminen, mineralen en nog veel meer andere belangrijke stoffen. Daarbij kun je denken aan eiwitten, enzymen, antioxidanten en essentiële vet- en aminozuren.

Programma USP Prijs Beoordeling Informatie
keto dieet Beste keuze 2020.
Snel resultaat.
€37
Normaal €97
Bekijken
Afslank receptenbijbel Simpele recepten.
Eenvoudig afvallen.
€27
Normaal €69
Bekijken
Koolhydraatarm dieet 50 dagen diëten.
Gezonde leefstijl.
€37
Normaal €69
Bekijken
Training mannen Mannen training.
Max. spiertraining.
€67
Normaal €292
Bekijken
Training vrouwen Vrouwen training.
Sterker lichaam.
€67
Normaal €292
Bekijken

Wat zijn bekende superfoods?

Er zijn verschillende bekende voorbeelden van superfoods. Hieronder vind je een overzicht met de meest populaire soorten:

Spirulina
Koning van de eiwitten, zorgt voor o.a. betere weerstand, helpt het lichaam ontgiften, werkt ontstekingsremmend (denk aan je darmen), gezond haar en een betere huid. Bevat 180% meer calcium dan melk en 5100% meer ijzer dan spinazie, om maar een voorbeeld te noemen.

Hennepzaad
Is rijk aan eiwitten dus wil je sterke botten en tanden, neem hennepzaad. Hierin vindt je heel veel mineralen en antioxidanten. Rijk voorzien van omega 3, 6, en 9. Zorgt voor een goede stofwisseling. Sterkt je immuunsysteem. Ter huidverbetering. En zeer geschikt voor zwangere vrouwen.

Kokosbloesemsuiker
Dit is een natuurlijke en ongeraffineerde suiker. Gebruik het wel met mate, want overal waar TE voor staat is niet goed voor je. Kokosbloesem suiker heeft een glycemische index van tussen de 30 en 35 dit betekent dat deze suikers langzaam in de bloedbaan terecht komen. Om een voorbeeld te noemen: de GI van gewone tafelsuiker is 100. Je kunt er dus voor veel langere tijd energie uit halen dan gewone suiker Geschikt voor mensen met diabetes en wanneer je last hebt van hoge bloeddruk.

Lijnzaad
Is bijzonder geschikt wanneer je wilt afvallen. Maar helpt ook bij een moeilijke stoelgang, beschadigde dikke darm, geprikkelde darmen, het heeft een kankerbeschermend effect. Boordevol met omega-3 vetzuren en helpt daardoor de kans op hart- en vaatziekten verkleinen. Maar ook de kwaliteit van je haar, nagels en huid gaat verbeterd Zelfs bij artitis kan het een verlichtende werking geven. En heel belangrijk, je gaat je fitter voelen.

Chorella
Is een mini algje dat werkt als een tijger in je tank. Deze mag absoluut niet ontbreken in je keuken van de 40+ vrouw. Chlorella bevat alle vitamines (behalve vitamine D), heel veel mineralen (waaronder veel calcium en ijzer), aminozuren, enzymen, vetzuren (vooral veel omega 3), essentiële suikers, eiwitten, sporenelementen en anti-oxidanten.

Chiazaad
Voor als je graag wilt afvallen, tegen hoge bloeddruk of te hoog cholesterol. Chiazaad brengt je bloedspiegel in balans en helpt spieren op te bouwen. Het is een belangrijke bron van omega 3: het voedsel voor je hersenen. Lekker in de smoothies en yoghurt. Wees voorzichtig met chiazaad bij te lage bloeddruk, probeer dan liever hennepzaad, spirulina, chlorella en gojebessen.

Tarwegras
Bevat geen gluten en is een echte vitaminebom. Tarwegras vindt je vaak in fruit of groentesappen. Tarwegras heeft alleen maar voordelen. 1 dosis tarwegras staat gelijk aan 800 gram groenten en fruit. * Energie booster; * Bevat 90% van alle vitaminen en mineralen die een mens dagelijks nodig heeft; * Sterkt je immuunsysteem en bevordert je algemene gezondheid.

Cacaopoeder
Eén van de beste superfood. Een ontzettende rijke bron van antioxidanten. Het heeft daarnaast een positief effect op bijvoorbeeld hart- en bloedvaten, bloeddruk en cholesterol. Bovendien is cacao een belangrijke bron van magnesium. Dit is een stof die vooral vrouwen soms tekort hebben. Een gevolg daarvan kan zijn een constant vermoeid gevoel of stress.

Macapoeder
Maca staat ook bekend om verbetering van het geheugen, en bestrijding van depressie. Natuurlijke hormoonbalans, libidoverhogend, en positief effect op botontkalking. Meer weerstand en uithoudingsvermogen. Maca werkt vrij snel. Waarom Gojibessen: Als je je vaak moe voelt probeer dan eens de Gojibessen. Bommetje vol energie en zorgt voor een goed humeur. Lekker in de yohurt. Vermindert stress en verhoogt je weerstand en heel belangrijk een antiveroudering voor vrouwen en gewichtsverlies. Met name handig voor mannen die spiermassa willen opbouwen.