koolhydraatarm 50 dagen
  • 50 dagen
    koolhydraatarm
  • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

    Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
  • Zomerslank
    in 4 weken
  • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

    Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
  • Keto challenge
    50 dagen afvallen
  • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

    Van €67 nu €37!
detox dieet
  • Detox Dieet
  • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

    Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
  • Smoothies
    Simpel & lekker
  • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

    Slechts €14,95

Wat is het verschil tussen het soep- en fruitdieet?

In deze blog 2 bekende crashdiëten. Het soepdieet, en het fruitdieet. Wat is het, en wat zijn de verschillen tussen beide? Het zijn in ieder geval voordelige diëten die je weinig geld hoeven te kosten. In deze blog lees je er meer over.

Soepdieet

Het soepdieet bestaat uitsluitend uit soepjes. Het dieet om spoedig lichaamsgewicht kwijt te raken is het soepdieet. Het gaat hierbij om een dieet waarbij alle andere voedingsgroepen vermeden worden. Soepjes verbeteren de stofwisseling waardoor je meer vet verbrand. Een ander voordeel is dat soepen weinig calorieën bevatten maar veel vitamines en mineralen. Het lichaam wordt tevens ontgift door middel van de soepen. Dit komt doordat er veel vezels in de groenten zitten die zich in de soepjes bevinden.

Een soepdieet is een crashdieet die maar voor minder dan een week bijhouden kan worden om risico’s te ontwijken. Als dit dieet langer gevolgd wordt dan is het mogelijk dat het lichaam te weinig voedingsstoffen toegediend krijgt. Tijdens een soepdieet kun je zoveel soepen eten als je wilt. Doordat je er zoveel van mag eten als je wilt is er minder honger. Dit is voor veel mensen belangrijk die willen afvallen maar niet goed tegen honger kunnen.

Fruitdieet

Tijdens het fruitdieet wordt veel fruit gegeten of zelfs gedronken. Het fruitdieet bestaat uit het alleen maar eten van groentes en fruit voor een korte periode. Het is een crash dieet die niet voor een lange periode gevolgd mag worden. Het wordt aangeraden om dit dieet tot maximaal een week vol te houden en niet langer. Dit wordt aanbevolen zodat het lichaam niet te lang belangrijke voedingsstoffen mist.

Doordat je uitsluitend fruit en groenten eet wordt het dagelijkse aantallen calorieën sterk verminderd. Dit is een vereiste om af te vallen. Het is dan nodig om minder te eten dan je verbruikt zodat er een calorietekort ontstaat. Het dieet is in zekere mate te zien als een crashdieet maar ook als een detox dieet. Om genoeg proteïnen binnen te krijgen drink je eiwitshakes. Deze shakes kunnen via het internet besteld worden. Er zijn tientallen eiwitshakes waar je uit kunt kiezen. De eiwitshakes worden gebruikt om het lichaam te voorzien van eiwitten.