koolhydraatarm 50 dagen
  • 50 dagen
    koolhydraatarm
  • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

    Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
  • Zomerslank
    in 4 weken
  • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

    Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
  • Keto challenge
    50 dagen afvallen
  • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

    Van €67 nu €37!
detox dieet
  • Detox Dieet
  • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

    Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
  • Smoothies
    Simpel & lekker
  • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

    Slechts €14,95

Waarom is afvallen zo moeilijk?

Afvallen is doorzetten en lukt ook niet als je het er maar even bij doet. Je moet ervan overtuigd zijn dat je het kan en er 100% voor gaan. Ook zal je prioriteiten moeten stellen, je omgeving aanpassen en je gedrag veranderen indien nodig. Het is niet simpel. Elke dag zijn er ontzettend veel mensen die hiermee worstelen. Zeker bij diegene waarbij voeding een van hun grootste vriend is. Wanneer je je eenzaam, verdrietig of teleurgesteld voelt is voeding vaak een grote troost. Ook bij feest en gezelligheid hoort voeding. Als een kind pijn heeft krijgt het vaak als troost iets lekkers. Dus dat zelf troosten met iets lekkers, is iets dat ons is aangeleerd. Maar je kan het ook weer afleren. En dat kost tijd. Geen 3 maanden of een half jaar maar echt 1 jaar of meer totdat je nieuwe gedrag en levensstijl helemaal bij je past. Dat is valkuil nummer een, want we willen snel resultaat. Vandaar dat die ongezonde crashdiëten en afslankpillen zo goed verkopen. Maar uiteindelijk wordt je alleen maar dikker door het ongezonde jojoën.

De eerste maanden doorkomen
Velen gaan de eerste maanden al protesteren, want we houden niet van veranderingen. Het liefst moet alles blijven zoals het is. Dat is een stukje veiligheid en gewoonte. Dus gaat men excuses verzinnen om niet aan het schema te hoeven houden. Ook de omgeving zal protesteren, omdat men prioriteiten gaat stellen en vaker weg is om te bewegen. De omgeving die wil gewoon de oude persoon terug. Door dit alles zal men steeds heen en weer geslingerd worden door het oude en het nieuwe patroon. En dat is best zwaar en geeft veel onrust. Je moet in staat zijn ook je karakter te veranderen. Zoals meer voor jezelf opkomen en vaker “nou en!” te zeggen.

Waarom zoveel mensen vroegtijdig afhaken

Veel mensen haken dan daarom vroegtijdig af. Omdat ze het licht aan het eind van de tunnel niet meer zien. Ze zien allemaal spoken en hindernissen en weinig resultaat. Maar ik beloof je, als voor jezelf kiest en de wilskracht vindt om door te gaan. Dan pas wordt het leuk. Langzaam bij beetje ongemerkt ga je steeds meer van je ongezonde levensstijl inruilen voor een veel gezondere. Vaak hoor je mensen zeggen; Nu pas voel ik mij pas echt gelukkig, of; Nu pas weet ik hoe ik mij ook kan voelen!! Niet omdat ze dun en slank zijn. Maar omdat er van binnen van alles gaat veranderen. Ze gaan stralen, gaan veel meer voor zichzelf kiezen. Doen leuke dingen, maken nieuwe vrienden. En dat ze slanker worden is mooi meegenomen.

De weegschaal is geen sleutel tot geluk. Jij bent die gene die de sleutel heeft tot jouw eigen geluk. Jij maakt jouw wereld met je eigen gedachten. Als jij denkt dat het niet lukt. Dan zal het jou ook nooit lukken. Visualiseer jij elke dag jezelf gelukkig en gezond dan komen er steeds meer dingen op je pad die jou gelukkiger en gezonder maken. Je gaat je gelukkiger voelen als je voor jezelf en voor je gezondheid kiest. De kracht zit alleen in jou. Je personal coach of diëtist kan je er alleen op attenderen. Steeds weer. Elke keer als je afdwaalt sleep ik je weer op het rechte pad. Ook al moet het 100 keer. Ook jij kan worden wie je wil. Alles begint met een droom en een gedachte. De volgende stap die neem jij!!