koolhydraatarm 50 dagen
  • 50 dagen
    koolhydraatarm
  • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

    Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
  • Zomerslank
    in 4 weken
  • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

    Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
  • Keto challenge
    50 dagen afvallen
  • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

    Van €67 nu €37!
detox dieet
  • Detox Dieet
  • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

    Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
  • Smoothies
    Simpel & lekker
  • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

    Slechts €14,95

Hoe kan ik afvallen tijdens de vakantie?

Tijdens de vakantie lijkt afvallen vaak wat moeilijker, maar niets is minder waar. In dit artikel lees jij hoe je tijdens de vakantie ongemerkt nog wat kilootjes kan verliezen. Echt het is niet moeilijk je moet alleen weten hoe het werkt. Natuurlijk je hebt vakantie dus je mag best iets minder streng zijn voor jezelf, je hebt er immers het hele jaar hard voor gewerkt. Maar je wil natuurlijk wel op gewicht blijven en het liefst nog wat kilo’s verliezen. Dat kan in je vakantie afvallen want je hebt immers tijd genoeg.

Zwembad spelletjes
Je kan dit met kinderen maar ook met volwassenen doen, het maakt niet uit wat je doet als je maar beweegt in het water dan verbrand behoorlijk wat calorieën.

  • Gooi en vang spelletjes: Maak samen een draaikolk in het water door hard in een rondje te rennen, tikkertje in het water, watertrappel wedstrijd, schipper mag ik over varen etc.

Strandspelletjes
Op het strand in het mulle zand heb je natuurlijk mogelijkheden genoeg om wat extra calorieën te verbranden. De zon / warmte doet al een deel, jij kunt de rest doen (blijf wel voldoende water drinken). Speel bijvoorbeeld:

  • Voetvolley, badminton ,voetbal, bouw een zandkasteel, wandelen/joggen/rennen door de branding, over de golven proberen te springen, frisbee, hardlopen etc.

Wandelen op vakantie
Maak iedere avond een lange wandeling en ga pas als je moe begint te worden op zoek naar een restaurant om te dineren of iets te drinken. Wandel weer terug naar je hotel en weersta de verleiding om een taxi te nemen.

Activiteiten van het animatieteam
Is er bij jouw hotel/camping een activiteiten programma, met diverse sporten? Doe lekker enthousiast mee, misschien ontmoet je nog nieuwe vrienden. (en ondertussen verbrand je ook weer wat calorieën). Probeer wat afspraken met jezelf te maken bijvoorbeeld;

  1. In de ochtend ga ik een uur het water in en ik zorg dat ik actief bezig ben. Daarna mag ik lekker uitrusten.
  2. In de middag doe ik een uurtje mee met een activiteit. Daarna mag ik lekker uitrusten.
  3. In de avond maak ik een lange wandeling of ga ik lekker dansen.
  4. Las een algehele niets doen dag in, nadat je een paar dagen lekker bezig bent geweest.

We zeggen niet dat je jezelf tijdens je vakantie af moet matten, maar je hebt veel meer tijd maak hier gebruik van. En wees lief voor jezelf, beloon jezelf, als je een uurtje je best hebt gedaan dan mag je lekker uitrusten en kan je best dat ijsje nemen want je hebt het verdiend. Wedden dat het extra lekker smaakt?