koolhydraatarm 50 dagen
  • 50 dagen
    koolhydraatarm
  • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

    Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
  • Zomerslank
    in 4 weken
  • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

    Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
  • Keto challenge
    50 dagen afvallen
  • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

    Van €67 nu €37!
detox dieet
  • Detox Dieet
  • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

    Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
  • Smoothies
    Simpel & lekker
  • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

    Slechts €14,95

Afvallen tijdens het werk

Gewicht verliezen terwijl je aan het werk bent? We zijn tegenwoordig allemaal druk met werk, familie, vrienden en andere afspraken. Dus waar moet je dan de tijd vandaan halen om af te vallen? Je hebt toch helemaal geen tijd om drie tot vier keer per week naar de sportschool te gaan? Maar je kunt je drukke schema ook in jouw voordeel laten werken en toch dat gewicht verliezen waar jij zo graag vanaf wilt. Want om naar al die afspraken te komen ben je natuurlijk constant onderweg en deze constante beweging is eigenlijk een hele goede training. Als je een paar kleine aanpassingen aan je leven maakt dan kun je afvallen, zonder dat je daar uren voor naar de sportschool hoeft en je hoeft er dus niet per se tijd voor vrij te maken.

Op het werk diëten

Als jij een pauze hebt op je werk, dan wil jij jezelf weer opladen. Veel mensen zien een pauze op het werk als even naar de koffiekamer lopen om een koffie of thee te halen, even rustig te gaan zitten en met iemand even te kletsen. Maar als je echt je energie terug wilt krijgen, dan is het juist goed om in beweging te komen. Neem de trap in plaats van de lift en loop een rondje om het gebouw, daarna kun je weer verfrist naar boven, met de trap natuurlijk niet met de lift. Je kunt ook een rondje maken over je verdieping, maar ga dan niet overal staan kletsen. Drink water om je vochtbalans weer op peil te brengen of je kunt ook groene thee nemen. Neem een gezonde snack in plaats van cake. Al deze dingen geven je juist meer energie, omdat je beweging krijgt en frisse lucht. Zo ben je weer klaar om aan het werk te gaan, maar ondertussen heb je ook wat calorieën verbrandt. Stel aan andere voor om met je mee te gaan, zo kun je toch met collega’s praten, maar zijn jullie toch in beweging.

Ongezond eten tijdens het werk

Het grote probleem op het werk is dat je voor de lunch even snel iets gaat halen en vaak is dit ongezond voedsel. Een frietje halen om de hoek is misschien lekker als het werk die dag niet helemaal lekker loopt, maar is niet echt een goed idee als je wilt afvallen. Als je een gezonde snack meeneemt naar je werk, dan heb je tenminste een alternatief en het is natuurlijk zonde om het niet op te eten als je het al helemaal hebt meegenomen naar je werk, dus waarom zou je nog naar de friettent gaan? Neem bijvoorbeeld een bakje nootjes mee en zet die op je bureau, dan kun je daarvan snacken als je er zin in hebt. Neem ook je eigen lunch mee, zo weet je zeker dat het gezond is en weet je ook hoeveel calorieën je binnenkrijgt. Je kunt ook bij je lunch een kleine snack stoppen wat je lekker vindt. Zo krijg je zin om je lunch te eten, want die moet natuurlijk eerst op voordat je aan je snack begint.

Nadeel kantoorbaan voor overgewicht
Een paar keer per dag kort bewegen kan net zo effectief zijn als een uur lang in de sportschool rondhangen, misschien zelfs wel meer, afhankelijk van hoeveel en hoe vaak je beweegt. Als je ergens moet wachten, al is het in de wachtkamer van de dokter of tijdens de voetbaltraining van je kind, kom in beweging. Je kunt naar de winkel gaan en gewoon eens een keertje rondlopen tussen de schappen of gewoon een blokje om. Probeer zo min mogelijk de auto te nemen en probeer in plaats daarvan te lopen of te fiets te pakken. Elke keer als je besluit te bewegen in plaats van de gemakkelijke weg te kiezen, verlies je gewicht. Op die manier moet je het zien, niet in de zin van dat het je dan een paar minuten meer kost om ergens te komen. En misschien ben je juist wel sneller op de fiets naar je werk, want je hoeft niet in de file te staan. En bij de supermarkt hoef je niet naar een parkeerplek te zoeken. Als je op deze manier aanpassingen maakt aan je leven hoef je niet nog eens uren extra naar de sportschool te gaan. Maar je moet in het begin wel even volhouden, want het duurt ongeveer twee weken voordat iets enigszins een gewoonte begint te worden.