koolhydraatarm 50 dagen
  • 50 dagen
    koolhydraatarm
  • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

    Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
  • Zomerslank
    in 4 weken
  • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

    Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
  • Keto challenge
    50 dagen afvallen
  • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

    Van €67 nu €37!
detox dieet
  • Detox Dieet
  • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

    Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
  • Smoothies
    Simpel & lekker
  • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

    Slechts €14,95

8 Vegetarische dieet recepten

Als je vegetariër bent, dan betekent dat, dat je een plantaardig dieet volgt dat bestaat uit fruit, groenten en dergelijke en dat je geen rood vlees, geen vis en schelpdieren en geen gevogelte eet. Hierbij is er wel een beetje flexibiliteit: je kunt ervoor kiezen om ook geen zuivelproducten en geen eieren te eten, je kunt geen rood vlees eten maar wel gevogelte, vis en schelpdieren eten, en je kan zelfs alle producten met een dierlijke oorsprong uitsluiten (lees hier alles over het vegetarische dieet).

Afvallen voor vegetariërs

Mensen kunnen verschillende redenen hebben om ervoor te kiezen om vegetariër te worden. Sommige van deze redenen zijn bezorgdheid over het welzijn van dieren, de voordelen voor de gezondheid van het eten van meer groenten en fruit, afslanken, milieubewustzijn en financiële voordelen. Hieronder hebben we een lijst geplaatst met gemakkelijke vegetarische recepten voor mensen die willen afvallen. Smakelijk en geniet ervan:

  1. Soep met Brood: Als je niet wilt koken, dan kan je een blik vegetarische soep zoals linzensoep of tomatensoep, openen en opwarmen en je kunt eten. Je kunt gemakkelijk een vegetarische soep bereiden door water te koken met groentebouillon en daaraan je selectie van verse groenten toe te voegen zoals een combinatie van aardappelen, selder, wortelen, ui, look en paddenstoelen en dat te laten sudderen tot het gaar is terwijl je er kruiden aan toevoegt (rozemarijn, basilicum, zout en peper is een goede combinatie). Geniet van je soep met een paar sneden focaccia, lookbrood, of een ander soort brood waar je van houdt.
  2. Gezonde Salade zonder vlees: Iedereen kan een salade maken. Ook hierbij kan je kiezen voor de gemakkelijke weg en een voorverpakte zak groenten nemen en daar je favoriete dressing en gesneden groeten aan toevoegen. Een lekkere en unieke salade om klaar te maken is samengesteld uit verse babyspinazie, gesneden komkommers, kerstomaatjes, gehakte walnoten, zonnebloempitten, olijfolie en azijn. Als kaas voor jou aanvaardbaar is, dan kan je het met verkruimelde geitenkaas nog veel lekkerder maken.
  3. Pinda Boter en Banaan Broodje: Dit broodje is een bom van proteïnen en kalium. Neem twee sneden volkorenbrood, besmeer ze met natuurlijke pinda boter en leg er schijfjes banaan op. Smakelijk. Als je een zoetekauw bent, dan kan je er ook nog een paar theelepeltjes organische, niet bewerkte honing aan toevoegen!
  4. Groenten Broodje: Hier is nog een andere manier om snel en gemakkelijk van rauwe groeten te genieten. Kies tarwebrood, plat brood, pita brood, enz. En stop er schijfjes komkommer in, scheutjes, gesneden rode ui, sla en tomaat en geniet ervan. Voor meer smaak kan je ook het ook besmeren met plantaardige roomkaas of met olie en azijn.
  5. Vega-Pizza: Pizza’s zijn schitterend omdat je vrij kunt kiezen welke ingrediënten je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld een pizza die bestaat uit plat brood, paddenstoel-schijfjes, een teentje gehakte look, een fijngesneden tomaat, en geitenkaas. Verwarm de oven tot 180 graden, plaats een snede plat brood op de rooster en beleg het met de eerder genoemde ingrediënten en laat dit gedurende ongeveer 20 minuten bakken.
  6. Fajitas: Plantaardige fajitas zijn vlees-vrij net even lekker. Je hebt tortilla’s nodig, verschillend gekleurde paprika’s, gesneden in reepjes met een breedte van een goede centimeter, een fijngesneden ui, het vruchtvlees van een avocado, een potje salsa, dat je eventueel kunt vervangen door een ruw gehakte rauwe tomaat. Verhit een soeplepel vetstof in een braadpan en verwarm tot op een medium vuur en doe er dan de ui en de paprika’s bij. Laat de groenten gedurende ongeveer een minuut bakken, en keer ze dan. Roer ze nu elke minuut om en doe dat gedurende 5 minuten tot de groenten beetgaar zijn. Leg de groeten, de avocado, en salsa of tomaat op de tortilla van uw keuze. Je kunt er voor kiezen om hieraan nog zure room en kaas toe te voegen.
  7. Couscous Maaltijden: Couscous is soort pasta die zeer populair is Noord Afrika. Het is een zeer veelzijdig product en er zijn veel verschillende types beschikbaar. Je kunt het koken en er groenten of fruit en kruiden aan toevoegen. Je kunt dit ook goed combineren met een pitabroodje en hummus. Past leuk binnen het 10 dagen dieet.
  8. Vegetarische Pasta met Tomaten Saus: Dit is een fantastische saus die heel lekker smaakt en ruikt. Je hebt een blik hele gepelde tomaten nodig, zout en peper volgens smaak, 5 lepel ongezouten boter, een fijngesneden gele ui, en een pond volkoren pasta. Gooi alle ingrediënten in een sauspan en verwarm het op een medium vuur en laat het gedurende ongeveer 30 minuten sudderen terwijl je het af en toe omroert. Plet de tomaten met een lepel. Als het klaar is giet je de saus over de pasta. Je kunt er eventueel nog kaas over strooien.