koolhydraatarm 50 dagen
  • 50 dagen
    koolhydraatarm
  • Val tot 2 kilo per week af. Zonder te sporten of honger te lijden. Meer energie en vitaliteit. Altijd een stok achter de deur.

    Actieprijs: €39
zomerslank fit in 4 weken
  • Zomerslank
    in 4 weken
  • Afvallen zonder honger en zonder sporten. De lekkerste koolhydraatarme recepten. Wekelijkse motivatie check-in.

    Eenmalig €37
50 dagen keto challenge
  • Keto challenge
    50 dagen afvallen
  • Activeert de vetverbranding. Kant-en-klare weekmenu's. Toegankelijke keto recepten en snacks. 100% afslankgarantie!

    Van €67 nu €37!
detox dieet
  • Detox Dieet
  • Boost je weerstand en afvallen. Stralende gezondheid & stabiele hormoonhuishouding. Voel je fit en energiek.

    Tijdelijk €37
7 dagen smoothie detox
  • Smoothies
    Simpel & lekker
  • Ervaar meer energie en verbeter je weerstand. Ontgiften van het lichaam. Nu met gratis intermittent fasting boek.

    Slechts €14,95

5 tips van Oprah Winfrey bij het volgen van jouw dieet

Net als ons weet ook Oprah wel dat het helemaal niet zo gemakkelijk is om gewicht te verliezen en je dieet vol te kunnen houden. Oprah heeft zelf ook regelmatig te kampen gehad met een jojo effect. Een echte ervaringsdeskundige dus. Zie ook dit artikel waarin je leest hoe ze eruit ziet na 19kg afvallen. Op haar blog deelde ze eens een aantal tips die jou kunnen helpen om jouw dieet of programma vol te houden. Deze 5 tips lees je hieronder.

Tip 1. Ga nooit te ver en verhonger niet

Zorg ervoor dat je voldoende calorieën binnen krijgt. Doe je dit niet zal je de eerste week misschien veel afvallen, maar daarna zal je stofwisseling in spaarstand gaan. Vrouwen mogen, volgens Oprah, nooit minder dan 1200 calorieën per dag binnen krijgen en zeker geen honger lijden. Toch zijn 1500 calorieën vaak nog beter. Ga je veel sporten eet dan ook meer. Dit heeft je lichaam ook echt nodig.

Tip 2. Vergeet (tijdelijk) jouw probleemgebieden

Het is veel belangrijker ervoor te zorgen dat je fitter wordt en dat je lichaam zich volledig aanpast aan het sporten dan dat je steeds enkel oefeningen gaat doen voor probleemgebieden. Het helpt ook helemaal niets. Je hele lichaam werkt samen en je kan gewoonweg niet plaatselijk afvallen.

Tip 3. Verwacht niet dat je een super model wordt

Ben tevreden met wie je bent. De boekjes en reclamespotjes zijn een illusie. Hou er rekening mee dat beroemdheden dag en nacht een persoonlijke coach achter zich hebben staan en vaak ook nog een kok die ze precies voorschotelen wat ze mogen helpen. Daarnaast wordt er ook nog eens heel vaak gebruik gemaakt van plastisch chirurgische ingrepen. Wanneer jij je goed in je vel voelt moet je ook tevreden kunnen zijn.

Tip 4. Ga door met sporten. Het wordt echt makkelijker!

Wanneer je eerder nooit aan sport deed en nu, nu je gaat afvallen, ineens fanatiek begint kan dit nogal pijnlijk zijn. Geef het niet op. Je lichaam heeft tijd nodig zich aan te passen aan de nieuwe levensstijl. Cardio en krachttraining zijn ideaal om gewicht mee te verliezen en je kan beide langzaam opbouwen.

Tip 5. Experimenteer

Kijk wat voor jezelf goed werkt. Doe sporten die je leuk vindt of beweeg meer door regelmatig te gaan wandelen of fietsen. Neem de trap eens wat vaker in plaats van de lift. De een kan afvallen door minder suikers en andere vetten te eten, de ander moet er wat meer voor doen en echt heel het eetpatroon veranderen. Doe waar je jezelf goed bij voelt, maar hou altijd je eigen gezondheid in de gaten.